Opis

Bullet Točk:

1. Gothic Papir Roll Imetnik: Očarati svoje goste z eerie vzdušje tej igri Halloween papirnato brisačo držalo.Featuring sablastan krsto in bat design, črno barvo in Gotskem stilu, da je treba imeti za vsak Halloween tematskih dekor.

2. Halloween Tematskih: Naše Halloween papirnato brisačo imetnik ponaša grozljivo krsto in bat dizajn, ki usklajuje s temo noč Čarovnic.Kot nalašč za vašo kuhinjo, kopalnico ali jedilnica, da je zagotovljeno, da dajejo vtis in vaše goste zabavno prestrašiti, medtem ko ohranjajo svoje brisače v mestu.

3. Izjemne Izdelave: Zgrajen z natančnostjo in skrbnostjo, Halloween papirnato brisačo imetnik je čvrst in vzdržljiv.Njegovo dobro polirano lesenih površin se zagotovi na praske brezplačno uporabo.Računati na dolgoročno uporabo s tem visoko kakovostnih kos.

4. Enostaven za Namestitev: Ta Halloween papirnato brisačo imetnik prihaja z zamenljivimi bat pokrivalo, ki je enostavno dodate ali odstranite s papirnato brisačo roll.Lahko enostavno in hitro zamenjati papirja, brisače brez kakršnih koli težav.To praktično kuhinjo pripomoček je tudi odličen dodatek za vaš dom dekor.

5. Različnih Aplikacij: Bi sablastan atmosfere na vašo Halloween bash s tem papirnato brisačo držalo.Gotsko-zgleduje načrta, ki odlično dopolnjuje vaš dom dekor, iz jedilnice, da cafe, kopalnica ali kuhinja.A mora imeti za RVs in majhne prostore, to držalo dodaja idealen dotik na praznik Halloween.

Specifikacije:

1. Ime: Halloween Bat Papirnato Brisačo Imetnika

2. Velikost: (pribl.)38*12*7 cm/14.96*4.72*2.76 cm

3. Material: les

Seznam Vsebine:

1*Halloween Papirnato Brisačo Imetnika

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5