Opis

[DEBELEJŠI IN TRAJAJO DLJE]: Kajak Zajema Nadgradnjo material, iz 210 D oxford Vrhunske Trganje 420 D OXFORD, se Razteza Dvojno življensko dobo, zidava V UPRETI MOČNIM VETROM, močan DEŽ, IN OPEKLINE.

[3 Plast Zaščite Tehnologijo]: Težka 420 D abrazijsko odporen Oxford z vodotesno PU premazom in Notranjo srebrno prevlečenih anti-UV konča.Kot nalašč, da prenese solzenje, izginja, močenje, in hladno krekinga, vodenje vaš čoln, zaščiteno pred ekstremnih vremenskih vse leto.

[Okrogle elastike - Enostavno in preprosto] Naše kanu kritje addsadjustable povoji, kar pomeni, da lahko jih prilagodite glede na vaše potrebe.to lahko preprosto upravlja brez drugih orodij in omogoča tesno prileganje .

[Priročno Shranjevanje] Ta kajak kritje prihaja z vrečko za shranjevanje, kar je priročno krat in shranjevanje pokrov čolna v vsakem trenutku in se Ne zasedajo prostora, Ni enostavno izgubijo.

Naše visoke kakovosti kajak shranjevanje pokrov se lahko uporablja za notranje in zunanje skladiščenje kajaki, varovanje in podaljšanje življenjske dobe, kajaki ali kanuji skozi celo leto.

Barva: Črna

Material: 420 D Oxford krpo + PU oblogo

VELIKOST: 2.6-3.0 M/4.1-4.5 M/3.1-3.5 M/3.6-4M

Vsebina Paketa:

1 x Kajak Pokrov

1 x vrečko za shranjevanje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5