Opis

[ZAGOTOVITI, da BOSTE SAFTY] - Največja Pokritost & Močno Prilagodljivost.Nujno obrambno linijo, da se prepreči škoda na odbijač.Splash ščit, ki lahko absorbirajo vpliv prometnih nesreč in preprečiti blato in umazanijo iz brizganjem na motor, ki povzroča rjavenje, in dati vozilu, več zaščite.Pomembno je, da imajo vse 4 jih v mestu.

[PREDNOST] - Združljiv z 2005-2015 V6 Toyota Tacoma Znanja, Pred Runner, X-Runner, SR5 Prerunner, TRD Šport, 2016-2023 V6 Toyota Tacoma Omejeno, SR, SR5, TRD Off-Road, TRD Pro, in Pot, Posebna Izdaja.Vrhunsko zaščito za vaše vožnje.OE Referenčna Številka Dela: 5375-05060, 537505060, 53883-04010, 5388304010.

[HIGH QUALITY] - Izdelan iz visoko kakovostnih PP Materiala, Trajno, Prilagodljiv za Upogibanje, Odporne na Kisline in Baze.Blato zavihki so bili preizkušeni tako, da vzdržijo ekstremne razmere in zgrajena do zadnjega, ki daje večjo zaščito za vaš motor zaliv in telo plošče.

[ENOSTAVEN ZA NAMESTITEV] Vključujejo vse potrebne montaža opreme.Splash varovala lahko namesti neposredno v nekaj minutah brez strokovno installer, preprosto tako, da poravnate luknjo položaj pravilno in njihovo zavarovanje z zapiralo, ki ga zakovice posnetke.

[PAKETU] - 2 x Levo Naprej Linijskih Varovala, 2 x Desno, Naprej Linijskih Varovala, 20 x Zapiralo, ki ga Zakovice Posnetke, 1 x Tekalne plasti Pnevmatike Globino profila in 1 x Zavorne Obloge Debeline Gauge

Kako Namestiti

1. Čisto na območjih blizu sprednje kolo, kjer boste morali namestiti fender obloge.

2. Dal Notranje fender linijske v poziciji za vgradnjo v vaše vozilo.

3. Prilagodite položaj fender linijske v ustrezen položaj.

4. Poskrbite, da bo posnetek luknje, so lahko poravnani z ustreznimi luknjami na avtu, in nato privijte vse posnetke.

Tekalne Plasti Pnevmatike Globino Profila & Zavorne Obloge Debeline Gauge

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5