Opis

Značilnosti:

OOTDTY

Daljinski upravljalnik Kopač Avto: Lepe izdelave s fleksibilnimi spoji, ki naredi to simulacijo igrača kot pravi inženiring avto, v merilu 1/18 močan motor, se lahko premikate naprej, nazaj, super realen resnično doživetje vožnje in neskončno domišljijo z zabavno igranje.

Izbrani Material: daljinski upravljalnik Kopač avto igrača uporabo kvalificiranega zlitine telo, močno podporo,in elektronski deli, trajne prilagodljiv skupno popolnoma, da bi zagotovili stabilnost in bi lahko delovali brez težav.

Enostavno Upravljanje: Priloženi USB kabel za polnjenje in enostavno polnjenje, in daljinski upravljalnik 11ch ki je enostaven za uporabo in občutljivo, nadzor, izvajanje s prilagodljivim mehanske roke, ki enostavno vrtenje in realne izkušnje.

Prilagodljiv daljinski upravljalnik Kopač Avto: daljinski upravljalnik Kopač avto lahko tečejo fleksibilno in mehanske roke zlahka premaknete,pomagati otrokom, da bi dosegli njihovo gradnjo sanje.

Super Darilo za Otroke: Odlična izbira za rojstni dan in Božič darilo za otroke & odraslih,z veliko privlačnost za toddlers zlasti stranka igra, igranje na prostem, tudi super zbirka za daljinsko upravljanje hobi.

Specifikacije:

Izdelek Dimenzije: Pribl. 12x20x24cm/4.72x7.87x9.45inch

Slog Možnost: Zelena/BlueColor

Napajanje: Polnilna liion baterija, 3.7V500mAh

Daljinsko Upravljanje: 2,4 Ghz, 11 Channel

Material: Legirano, Elektronske Komponente

Čas polnjenja: 1-2hour

Baterija Trajanje: 30 minut

Paket Vključuje:

1x Daljinski upravljalnik Kopač Igrača

1x USB Kabel

1x Daljinski upravljalnik

1x Baterija za Polnjenje

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5