Opis

Iščete srčkan in lep tuš glavo imetnika, ki je tako prožen in odporen na udarce?Naše tuš glavo nosilec je zasnovan za dolgotrajno uporabo in je sestavljena iz trpežne ABS materiala, z akril obliž.Je praktična in prilagodljiva za različne tuš glave.

Specifikacija:

Ime: Tuš Nosilec

Material: akril obliž + ABS

Velikost: (pribl.)10.4*11.2 cm/4.09*4.41 cm

Teža: 40g

Specifikacije: rumena račka, leni mucek, medved

Seznam Vsebine:

1* Tuš Nosilec

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Preprosta Uporaba: tuš nosilec je enostaven za namestitev in prilagajanje, ne da bi poškodovali vaš tuš glavo in kopalnica wall.Je odporen na praske, punch-brezplačno, in odporen na udarce, zagotavlja vzdržljivost in udobje.

2.Odlično Izdelave: Featuring močno vplivajo zmogljivosti in trajne nepremočljiva viskoza, naše tuš nosilec je kot nalašč za vse nastavitve.Z odlično izdelave, ta ljubka in lepa nosilec lepo dopolnjuje vsako opremo za dolgo-trajno slog.

3.Brezplačno Kota: Dobili največ iz vašega tuš z naš prilagodljiv nosilec, ki zagotavlja meri kota prilagoditev.Uživajte udobno in sproščujoče tuš izkušnje, ki se prilagaja kateri koli ročni tuš glavo slog.

4.Ni Enostavno, da bi Prekinil: Ta tuš nosilec je narejen iz akrilnih obliž in ABS materiala, ki so trajne in trmast.To lahko zdrži tlak vode in corroding, in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.Lahko ponovno uporabo brez vrtanja lukenj ali poškodovali steno.

5.Široka Uporaba Področje uporabe: To steno mount tuš nosilec vam omogoča, da preklapljate med tuširanjem v kopalnici in pranje las, v umivalnik z lahkoto in udobje.Dodaja, udobje in udobje v vašem življenju.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5