Opis

Značilnosti:

1. To je IP55 vodotesen, primeren za outdooor uporabo.

2. Kolo varnostni alarm z 150dB lahko glasen zvok, da pripravi pozornost ljudi, in lahko učinkovito prestrašiti tatovi proč.Uporablja se tudi kot SOS alarmni.

3. 7 stopnjo občutljivosti z nežno noto, potiskanje ali premagati, lahko enostavno nastavite glede na vaše potrebe.Opozorilo upravlja brezžični daljinski nadzor in daljinsko upravljanje segajo do 20M/66FT.

4. Primerna za kolo, motorno kolo, električno kolo, električni skuter in tako naprej.Lahko uporabite tudi za okna in vrata alarm senzorji vibracij.

Specifikacija:

Brezžični razpon: 10 do 20 metrov

Delovno okolje temperatura: -20 60 60 stopinj

Opozorilo velikost: o 65mm*45mm/2.55*1.77 v

Daljinski upravljalnik velikost: o 58mm*28 mm* * 11 mm/2.28*1.1*0.43 v

Ena alarm 500mA akumulator, za 6-10 mesecev.

Daljinski upravljalnik potrebuje 12v/27a alkalne baterije za več kot 1 leto.

Seznam Izdelkov:

Tip A: 1*alarm + 1*daljinski upravljalnik

Tip B: 1*alarm + 2*daljinski upravljalnik

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Široka Uporaba: vibracijski alarm je primerna za kolesa, motorna kolesa, električna kolesa, električni skuterji, itd.Običajno se uporablja kot dober motocikel pribor, skuter, dodatki, kolesarska oprema, itd.Uporabite lahko tudi vibriranje senzorji za vrata in okna.

2.7 Ravni Občutljivost: 7 stopenj občutljivosti z nežno noto, potiskanje ali premagal, jo lahko preprosto nastavite v skladu z vašimi potrebami.Opozorilo podpira brezžični daljinski upravljalnik z močno mobilno območje do 20M/66FT.

3.Glasen Zvok: kolo varnostni alarm lahko učinkovito prestrašiti tatovi stran z izdelavo 150dB glasen zvok za risanje pozornost ljudi.In to se lahko uporablja tudi kot SOS alarmni.

4.Vodoodporna Kolo Opozorilo: brezžični alarm za na prostem lahko stand up elementov in slabo vreme.IP55 nepremočljiva rating omogoča, da je kolo opozorilo, da vzdržijo v deževne dni, vroče dni, zmrzali dni in sneg dni brez prekinitve ali težave.

5.Enostavna Namestitev & Uporabo: kolo vibracijski alarm je mogoče namestiti z lepljenjem ali vezave.Brez vijakov in napeljav, ki so potrebne.Lepe in kompakten design je enostavno skrijejo, in namestiti.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5