Opis

Bullet Točk:

1. Toplotno izolacijo motorno kolo Sedeža Pad: iz aluminija folija, to moped sedeža lahko odsevajo sončni svetlobi in zmanjšanje toplotnih sunkov sedeža.To lahko zaščitite vaš motocikel iz žgoče sonce in ga hranite kul in udobno.

2. Nepremočljiva Sedež Protector: Ta skuter sedeža je nepremočljiva, ki se lahko upre mokro dežne kaplje in obdržati svoj sedež suho.Vam ni treba skrbeti, da bi dobili svoje hlače mokre po deževen dan.Samo uživajte svoje vožnja s tega sedeža.

3. Enostaven za Namestitev: Ta motocikel sedežne blazine je 2 elastični trakovi, ki lahko trdno pritrjene na sedež.Vi ne potrebujete nobenega orodja ali dodatno opremo namestiti.Samo zaviti razredi okoli sedež in že ste končali.To sedežne blazine je tudi non-zdrsa, tako da ne premaknete ali stran, medtem ko voziš.

4. Zložljivi Shranjevanje: To motorno kolo sedeža je mogoče zložiti in shranjene v škatla za shranjevanje, ko ni v uporabi, tako da ne zavzemajo prostora.Lahko ga vzamete ven in uporabite kadar koli, kadar koli potrebujete dodatno udobje in zaščita za vaš sedež.

5. Kot nalašč Velikost: Ta motocikel sedež pad je oblikovana tako, da večina motorna kolesa, z dolžino 58 cm/22.83 v in širina 32 cm/12.60 na.Je v celoti pokriva sedlo in zagotavlja udobno in varno vožnjo izkušnje.

Opis:

1. Ta sedežna blazina je narejena iz visoko kvalitetnih materialov, ki so zračna in trpežna.To lahko v celoti krije vaše sedlo in ga varujejo pred pripeko, prah in dež.

2. To sedežne blazine je enostaven za namestitev in odstranjevanje.Ima 2 elastični trakovi, ki lahko varno pritrdite na svoj motocikel.Prav tako lahko zložite in shranite v vaš nahrbtnik ali bisaga, ko ni v uporabi.

3. Ta sedežna blazina je primerna za večino koles.

Specifikacija:

1. Ime izdelka: motorno kolo izolirana sedežne blazine

2. Izdelek material: aluminijasto folijo

3. Teža izdelka: 30g

4. Velikost izdelka: približno 32*58 CM/12.60*22.83 palčni

Seznam Vsebine:

Motorno kolo izolirana sedežne blazine x 1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5