Opis

Opis:

Nadgradili modi in atmosferskih torbico, zelo primerna forXiaomi 1s avto črpalka zrak.EVA primeru težko je posebej izdelana v skladu z obliko avtomobila zračno črpalko, ki je enostaven za prevoz.

Specifikacija:

Ime: Vrečko za Shranjevanje forXiaomi 1s avto zračna črpalka

Material: EVA

Funkcija: anti-scratch, shockproof, semi-nepremočljiva, dustproof

Barva: Črna

Primerno za: ForXiaomi 1s avto zračna črpalka

Seznam Vsebine: Vrečko Za Shranjevanje*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.design: Trdi EVA Primeru je design.Nadgradili modi in zračni prevoz primeru je zelo primeren forXiaomi 1s avto črpalka zrak.

2.Zanesljiv Material: Toga EVA material, ki je nepremočljiva, shockproof, in trpežne, model načrtovanja, ki se odlično prilega s črpalka zrak popolnoma ščiti pred praskami in poškodbami, izjemno majhna torbica je dovolj prostora kot nalašč za polnilnik, kable in ostale dodatke.

3.Močno Vrvica za opaljivanje tega: Eleganten design za Trdi EVA Primeru forXiaomi Avto Inflator 1S Črpalka Primeru, opremljeno z močnim dvojno zadrgo in trajne vrvica za opaljivanje tega.

4.Priročno za Uporabo: je elegantna in eleganten dizajn za Trdi EVA Primeru forXiaomi Avto Inflator 1S Črpalke, ki je opremljeno z močnim dvojno zadrgo, nemoteno, vendar močno 360 dvojno zadrgo, enostavno odpiranje in zapiranje.

5.Priročno za Izvajanje: Trdi EVA Primeru forXiaomi Avto Inflator 1S Črpalka ima humanized izvajanje slog.To je posebej izdelana v skladu z obliko avtomobila zračno črpalko, ki je enostaven za prevoz.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5