Opis

2pcs Krožne Antena UV UHF + VHF FM Krof Antena 400M-470MHz 80-150MHz Mini Zanke Anten SMA Vmesnik za HFDY Malahiteam DSP DSP2 Radijski Sprejemnik

Funkcija:

1. Širok Frekvenčni Razpon: S frekvenčnim območjem od 400MHz, da 490MHz za UHF antene in 80MHz, da 200MHz za VHF antene, to krožno antena omogoča uporabnikom dostop do širokega spektra radijske frekvence, ki omogoča jasno komuniciranje prek različnih kanalov.

2. Optimalen Sprejem Signala: Opremljena s tuning zanke in 50-ohmski upor, to krof anteno zagotavlja učinkovito sredstvo sprejem signala, ki zmanjšuje interferenco, ki zagotavljajo jasno, neprekinjeno in zanesljivo komunikacijo.

3. Priročno Prenosljivost: Zaradi svoje majhne velikosti in lahke zasnove, ta mini zanke antena je enostaven za prevoz okoli, zaradi česar je kot nalašč izbral za dejavnosti na prostem, v nujnih primerih, in on-the-go uporabo.

4. Različne Velikosti: Ali potrebujete 5 cm UHF antena ali 10 cm VHF antene, ta antena je na voljo v različnih velikostih, da zadovolji različne potrebe in želje, ki zagotavlja največjo prilagodljivost in udobje.

5. Premium Kakovost: je Izdelana iz visoko-kvalitetnih materialov in jih odlikuje odlično izdelave, ta radio antena je zgrajena do zadnjega, trpežne in konsistentno delovanje v vseh pogojih.

Specifikacija:

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Številka Modela: Krožni Antena

Frekvenčni Razpon: 400M-470MHz

Package: Da

Material: PLATINA

Pakiranje velikost: približno 150x100mm/5.90x3.93inch

Namen: Primerna za HFDY Malahiteam DSP DSP2 radijski sprejemnik

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

2 x Okrogla Antena

[relateproductdetail/]

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5