Opis

Bullet Točk:

1. Globo iz Nerjavečega Jekla Materialov Roll papirnato Brisačo Imetnik je rje dokaz, močna in trpežna, narejena iz strogo izbrani iz nerjavečega jekla materialov, ne samo eleganten, temveč tudi enostaven za čiščenje.

2. Nazadnje tako Dolgo papirnato Brisačo Imetnik Wall Mount ni enostavno padel, tudi po dolgoletni uporabi, zasnovan z dvojno palice za oporo, ima toaletni papir ter brez padca.

3. Velika Zmogljivost papirnato Brisačo Imetnika v Okviru Kabineta, ki zagotavljajo dovolj prostora za gospodarstvo vse vrste opreme, ki je primerna za telefone, vlažni robčki, in drugi, izdelani z veliko vgrajen škatla za shranjevanje.

4. Odlično v Mojstrstva papirnato Brisačo Imetnik je obdelana z elegantno črno mat konča, kar je kopalnica mora imeti, ne samo novih po videzu, temveč tudi praktično uporabiti.

5. Enostavna Namestitev Matične Organizacije Brisačo Nosilec je primeren za samolepilne namestitev ali vrtanja namestitev, ki vam zagotovimo dva namestitvene metode, ki vsebujejo navodila, vijaki in izvijač za stensko namestitev.

Opis:

1. Roll papirnato Brisačo Nosilec je narejen iz odličnih materialov, predelanih z odlično izdelave, featuring nežen videz in veliko trpežnost, kot nalašč za kopalnico shranjevanje in organizatorji.

Specifikacija:

1. Material: Nerjaveče jeklo

2. Velikost: 20.5x7cm/8.07*2.76 cm(pribl.)

3. Teža: 620g

Seznam Vsebine:

1* Roll Papirnato Brisačo Imetnika

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5