Opis

1) Oddajnik način

a) Priključite avdio vmesnik označena z " TX " na audiosource naprav (TV, računalnik, radio, MP3, itd.) z 3.5 mm audio kabel.

b) Obrnite stikalo za preklop na "TX' strani, dolgo pritisnite gumb "Power" gumb za 2 sekundi, da začnete gor, in sveti rdeča lučka počasi utripa.

c) Vklopite Bluetooth naprava, ki jo želite seznaniti, in vpišite Bluetooth način seznanjanja.Adapter bo samodejno par z njim, in rdeča lučka bo ostal na po povezavi.

Opomba:'+,' -', in 'Moč' gumbi so neveljavne v tem načinu.

2) PC oddajnik način

a) Priključite USB polnjenje prek kabla USB vrata in računalnik vrata USB s podatkovnim kablom USB.

b) Obrnite stikalo za preklop na "TX' strani, dolgo pritisnite gumb "Power" gumb za 2 sekundi, da začnete gor, in sveti rdeča lučka počasi utripa.

c) Vklopite Bluetooth naprava, ki jo želite seznaniti, in vpišite Bluetooth način seznanjanja.Adapter bo samodejno par z njim, in rdeča lučka bo ostal na po povezavi.

Opomba: '+' gumb: naslednji posnetek (press), samo lahko upravljate predvajalnik glasbe; '-' gumb: prejšnji pesmi (pritisnite), samo lahko upravljate predvajalnik glasbe; "Power" gumb: premor/nadaljevanje predvajanja glasbe (press),samo lahko upravljate predvajalnik glasbe.

(v tem načinu, in " + "' - " gumb, ne more nadzor glasnosti ofthe računalniški sistem.)

3) Sprejemnik način

a) Priključite avdio vmesnik označena z "RX', da unbluetooth-omogočen zvočnik ali slušalko s 3,5 mm avdio kabel.

b) Obrnite stikalo za preklop na "RX' strani, dolgo pritisnite gumb "Power" gumb za 2 sekundi, da začnete gor, in slišali boste poziv, 'Bluetooth sprejemnik načinu", in modra lučka bo počasi utripa.

c) Vklopite Bluetooth funkcijo, iskanje in povezovanje z Bluetooth napravo, imenovano 'ZF - 360 dni v letu", in modra lučka bo ostal na po povezavi.

Opomba: '+' gumb: naslednji posnetek (press), povečanje glasnosti(tipko pritisnite in pridržite);'-' gumb: prejšnji pesmi (pritisnite), obseg dol(pritisnite in pridržite); "Power" gumb: premor/nadaljevanje predvajanja glasbe (press).

2Charging

Rdeča lučka je vedno na polnjenja, indikator izklopljen, ko je polnjenje zaključeno.

3. Povežite Vprašanje

Samodejna povezava

Po tem, ko izdelek je vklopljen, se bo samodejno par nazadnje povezano napravo, in če ni povezan v 3 do 5 sekund, se bo samodejno vnesite iskati status povezave.

Odklop

Ko funkcije Bluetooth mobilni telefon izklopljen ali Bluetooth je iz povezavo območju, sprejemnik bo samodejno vnesite seznanjanje članica, počakajte za povezavo.Če ni povezan s katere koli naprave v 5 minutah, sprejemnik bo samodejno izklopi.

Ponovna povezava

V povezanem stanju, pritisnite gumba " + " in " - " gumbe ob istem času, glas pozove 'Prekini', rdeče in modre luči flash izmenično, sprejemnik čaka za povezavo;v tem času, pritisnite gumba " + " in " - " gumbe ob istem času,lahko znova priključite naprave, ki ste jo pravkar končala.

4. Opomba

1) Brez voznika potrebujete za uporabo na računalniku.

2) Če je poziv, da naprava ne prepozna, ko oddaja zvok na računalniku, to pomeni, da vrata USB ni pravilno priključen na električno omrežje.

3) Ni potrebno, da uporabite 3.5 mm audio kabel, ko prenos zvoka z računalnikom s podatkovnim kablom USB.

4) Ko uporabljate podatkovni kabel USB za prenos zvoka na računalniku, obseg računalniški sistem, ni mogoče prilagoditi, samo glasnost predvajanja programske opreme (predvajalnik glasbe,video predvajalnik) ali Bluetooth zvočnik (slušalka Bluetooth) canbe prilagoditi.

5) Ta naprava ne podpira glasovne klice ali glasovno assistantfunctions.

Specifikacije

Model: ZF - 360

Bluetooth različice: Bluetooth V5.0+EDR

Profile Bluetooth: AVRCP(samo v načinu sprejemnik), A2DP

Vhodni parameter: 5V 1A

Polnjenje vmesnik: Micro USB

Sprejemnik način za predvajanje čas: 10 ur

Oddajnik način play time: 7 ur

Čas polnjenja: 1 ura

Delovna razdalja: 10-15m

Paket

1* Bluetooth Adapter

1* 3.5 mm audio kabel

1* USB kabel za Polnjenje

1* Use Manual

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5