Opis

Prenrediti vaš nego psa izkušnje z hišne pse krtača ženina orodje.To inovativno orodje, ki je namenjen za pritrditev na vaš Dyson sesalnik in odstranite razsuta in flyaway lase neposredno iz vašega psa, preden je objekt okoli doma.

Poslovite od grdo konvencionalna nego psa orodja, kot za Dyson ženina orodje samo-očisti.Ujeli las je higiensko zanič stran v za vaš Dyson sesalnik, zapustili svoj dom čisto in urejeno.

Hišne pse krtača ženina orodje značilnosti 364 pomodar ščetine pod kotom na 35°, ki flex pokončnem položaju, ko se uporablja tlaka, kar jim omogoča, da prodre skozi celotno plašč.Z nastavljivo ščetinami dolžina uporabo vzmetni sproži, je primerna za različne pasme psov z različnimi nanosi.Ko ni v uporabi, ščetine pogrezne za varno in higiensko skladiščenje.

Išče način, da bi sesanje bolj učinkovito in priročno?Ženin Orodje Kit je odgovor.S svojo inovativno sproži zaklepanje funkcija, vam nikoli ni treba, da pritisnete gumb za vklop, medtem ko se vakuumski deluje, se sprostiti vaše strani za druge naloge.Ta komplet je združljiv z več modelov za Dyson sesalniki za prah, tudi za theDyson V6 V7 V8 V10 V 12 V15 & Dc31 Dc34 Dc35 Dc44 Dc45 akumulatorski sesalniki za prah, z priloženim adapterjem.

Material: plastika

barva: Kot prikazano

Vsebina Paketa:

1 x jjeza čopič

1 x cev

2 x adapter

1 x stikalo za zaklepanje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5