Opis

Multifunkcijski Talni Odtok Filter iz Nerjavečega Jekla Očesa Košarico Filter, Kopalnica, Kuhinja, Umivalnik za Lase Past Anti-zlepi Žlindre Cedilo

Opis:

Material: 304 nerjaveče jeklo

Barva: srebrna

Teža: približno 18 g

Dimenzije: SS - 28x40mm, SL - 28x80mm, LS - 36x40mm, LL - 36x80mm

Specifikacije:

【Sipek Drenažo】: učinkovito lahko ujeti lasje in vseh odpadkov, zagotoviti nemoteno in hitro odvajanje funkcijo, in prepreči zamašitev.

【Fine Očesa Filter】: iz nerjavečega jekla fine očesa filter učinkovito ulov lase, igrače, prstani, ogrlice, ostanki hrane, manjše izdelke, naplavin, itd., in preprečuje kanalizacije črvi, ščurki in podgane iz plazijo iz.Vaše življenje lažje!

【Trajne in Večkratno uporabo】: Uporaba zgosti 304 nerjaveče jeklo material, je rjo in korozijo odpornih, čvrst in vzdržljiv.To je mogoče ponovno uporabiti za več let.Nič več pogoste zamenjave talnih odtokov.

【Pogosto Uporablja】: na Voljo v različnih velikostih, ki so primerne za 99% talnih odtokov in žlebov, kot so kuhinja, umivalnik, stranišče umivalnik, talni odtok, vodne pipe, itd.

【Enostaven za Uporabo】: Plug and Play.Samo merjenje premera in globine korito ali talni odtok, izberite ustrezno velikost in ga namestite neposredno.Ni potrebe, da se zberejo ali razstaviti ničesar.

Paket Je Vključeno:

1 Večnamenski Iz Nerjavečega Jekla Talni Odtok Filter

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5