Opis

Brnenje UV-Filter, Večplastne Prevleke Visoko Prepustnostjo Svetlobe UV Brnenje Objektiv Kamere Filter za 3 Pro

Značilnost: 1. Namenjen za 3 Pro: Zasnovan posebej za 3 Pro drone, ki ga prinaša več prostora za fotografije in jasno evidence kulise.

2. Zaščito Objektiva: UV filter je primeren za fotografiranje v obmorskih gorah, sneg virov in odprte površine, ki lahko zmanjšajo modra ki jih povzroča ultravijolična svetloba, in hkrati za fotoaparat, lahko zaščito objektiva, ampak tudi izključi motnje ultravijolične svetlobe na CCD-ju, ki pomaga izboljšati ostrino in barvo zmanjšanje učinka.

3. HD Optična Stekla: objektiv sprejme optično steklo, HD brušenje zdravljenje, skoraj brezbarvna pristranskosti, visoka prepustnost svetlobe, jasno, slikanje, ki vam daje višjo kakovost slike.

4. Postopek nanašanja prevleke: Dvojno stranicami multi plast prevleke, z nepremočljiva, anti olje, proti obraščanju, anti scratch uspešnosti.

5. Enostavno Razstaviti: Ultra tankim aluminijastim okvirjem z škatla za shranjevanje postaviti filter v žep, enostaven za transport in shranjevanje v nahrbtnik; snap design je enostavno namestiti in odstraniti, hkrati pa zagotavljajo, da filter, ki je trdno pritrjena na true objektiv med, tako da lahko začnete vaš antenski video potovanje s mir uma.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: True UV Filter

Teža: 28 g/0.99 oz

Material: lahek aluminij in optično steklo

Model: za 3 Pro

Package Seznam:

1 x Filter

1 x Škatla za Shranjevanje

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5