Opis

USDR/USDX HF SSB QRP Radijski oddajnik in Sprejemnik, 8-Band SSB CW-QRP Sprejemnik, Kratkotalasni Radio Sprejemnik, 10W Vgrajen 6000mah Baterije CW Glasnost Nastavljiv z Ročni Mikrofon za Ham Radio

Funkcija:

1. Lep Eloksiran Aluminij Ohišje: Povečanje splošne estetske pritožbe z elegantno in stilsko zasnovo .design.Izkušnje odlično trajnost in varnost med uporabo zaradi robustno aluminijasto ohišje.

2. Vgrajen Mikrofon za Priročno Uporabo: Uživajte izdelek je ročno funkcionalnosti, ki vam zagotavljajo udobje med uporabo.Lažje prostoročno komunikacijo prek vgrajenega mikrofona, izboljšanje uporabnosti.

3. Zanesljivo Delovanje, z IRF Serije Tranzistorji: Garancija zanesljivo in trajno funkcionalnost z uporabo visoko kakovostnih IRF serije tranzistorjev.Zanašajte se na dolgo življenjsko dobo izdelka, kot ti tranzistorji, ki zagotavljajo njeno trajnost in zanesljivo delovanje.

4.Velika 6000mAh Baterija in Napajanje v/SWR Zaslon: Prednost iz večjega zmogljivost baterije, ki omogoča podaljšano uporabo brez pogoste polnjenje.Ostanite obveščeni o moči in SWR ravneh, krepitev uporabnik udobje.

5. Nastavljiv CW Sidetone Obseg in Uporabniku Prijazen Vezni Design: Prilagodite sidetone glasnosti glede na vaše želje, ki zagotavljajo izboljšano doživetje zvoka.Uživajte lahkotno delovanje z poenostavljeno vezje design, zaradi česar je uporabniku prijazen tako za začetnike in strokovnjake, ki so podobni.

Specifikacija:

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Funkcija: Noben

Tip: dAb

Slog: Prenosni

Številka Modela: Radijski Oddajnik In Sprejemnik

Zaslon: Da

Package: Da

Vrata uvod:

Polnjenje: vgrajena litij baterija polnjenje vrata, uporabite samo priloženi polnilnik!Uporaba drugih polnilnikov je prepovedano!

Stikalo: off, Bat: vgrajena baterija napajanje, za 13,8: zunanji napajalnik

DC13.8v/3a: zunanji vmesnik napajanja

Ključ: samodejni izklop telo povezavo (a, b, ene tipke)

Op: zunanji ojačevalnik, pg signal

Mic: zunanji mikrofon vmesnik

Uart: serijska komunikacija (TS480 združljiv ukaz)

Spk: zunanji zvočnik

Velikost izdelka: 130.00x70.00x60.00mm

Velikost izdelka: 5.12x2.76x2.36inch

Opis Izdelka:

V uSDR/uSDX je žepne velikosti 8-band SSB/CW-QRP oddajnik in sprejemnik z vgrajeno litijevo baterijo, vgrajen mikrofon, PRITISNI tipko in izjemno nizka RX trenutne porabe.To je odličen spremljevalec za SOTA, POTA, ali katere koli druge prenosne dejavnosti.

To QRP SSB/CW kratkotalasni povežite sprejemnik / oddajnik je 1602 zaslon, vgrajena baterija, opremljena s polnilnikom, vgrajen mikrofon, zvočnik, in se lahko priključi na samodejno gumbi in CW dekodiranje.

značilnosti izdelka:

1. Uporaba IRF vrsto nosilne cevi, ki je trajno.

2. Se lahko uporablja za priključitev antene (instrument znanja).

3. Aluminij laser ohišje ce, vse-aluminij gumbi, prosojne silikonski gumbi.

4. Prvotni qcx vezje je zelo poenostavljen in namestitev komponent, se zmanjša za 50%.Brez zapletenih navitij transformatorja ali napeljave postopke, ki so potrebni, zaradi česar je najbolj stroškovno učinkovit in enostaven za gradnjo.

5.8 band.Radio, digitalni zaslon!Največje zunanje napajanje je za 13,8 v 10w!Vgrajen 12,6 v baterija

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1 X HF QRP SDR Sprejemnik,

1 X Ročna Mikrofon

1 X Napajalni Kabel (Zda/Eu)

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5