Opis

Pozdravljeni, moj prijatelj, dobrodošli v naši spletni trgovini,sem ji iz Kitajske, če potrebujete druge modele tega izdelka, prosimo, kontaktirajte me, bom pošlje izdelek povezavo vam za nakup!In dobrodošli, da dodate svoj WHATSAPP (+8618163698243) Podrobnosti

Najboljše kakovosti prenosni smart najnovejši več jezikih kože analyzer 3d kožo obraza vlage analyzer kože optičnega mobilni telefon

Opis Izdelka

Naše Storitve

1.24 uro spletne storitve

2.Nudimo OEM in ODM storitev.

3.Nudimo brezplačne vzorce za vas, da preizkusite kakovost.

4.Package prilagodite je pozdravil!

5.Naši izdelki so odobreni s CE in ROHS

Pogosta VPRAŠANJA

Q. ali imate kakšno garancijo?

A. Ja, smo.Tri leta garancije na gostitelja stroj, ki je dano.Šest mesecev brezplačno zamenjavo garancija za ročaji, zdravljenje glave, in deli.

Q. Kako je vaš poprodajne storitve?

A. Imamo strokovno tehnologija podpira skupina za pravočasne storitve.Boste lahko dobili pomoč, kar potrebujete v času po telefonu, webcam, spletni klepet (Google talk, Facebook, Skype).Obrnite se na nas, ko stroj ima vsak problem.Najboljše storitve, bo na voljo.

Q. Kaj je certificiranje imate?

A. Vsi naši stroji imajo CE certificiranja, ki zagotavlja kakovost in varnost.Naši stroji so pod strogimi vodenja kakovosti za zagotavljanje dobre kakovosti.Ker se zavedamo, da bo veliko težav, če je stroj, ki imajo kakršne koli težave med delom v oversea.a po zdravljenju je rdeče in postavljeno, to bo še boljše rezultate.To je normalna reakcija po zdravljenju, rdeča bo izginilo postopoma v približno enem tednu.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5