Opis

Novost Pomlad Fidgets Igrača Stretch Živahen Teleskopsko Cev Sesalno Pokal Izobraževanje Igrača Za Oprostitev Stres Fidgets Igrača Za Otroka, Darilo Za Rojstni Dan

Bullet Točk:

1,Skrit in Deformirana: Teleskopska sesalna pokal roboti igrače so fleksibilne cevi, ki je lahko skrit in deformirana na voljo in lahko odleteti, raztegne in obrne.Raziskati več različnih oblik in načinov za igranje.

2,Spodbujanje Fine motorične Sposobnosti: Sesalni stretch igrača lahko razvijejo svoje otroke inteligence, uçite jih, kako rešiti probleme in spodbujanje finih motoričnih spretnosti.

3,Izboljšanje Pozornosti in Roko Oči Usklajevanja: Naše stretchy sesalni igrača se lahko uporablja v zabavno in izobraževalnih dejavnosti, ki očara otrok, za pomoč pri razvoju otrokove pozornosti in roko oči usklajevanja.

4,Izbrani Material: Izdelana iz trpežne in varne ABS, robot sesalni igrača je težko, zanesljiv, so odporni na obrabo, varni za otroke, in domače živali, in ne enostavno za škodo.

5,Najboljših Daril: Sesalni cevi igrača je super za čudovit Božič, rojstni dnevi, Velikonočna darila za otroke, in drugih priložnostih.To je posebno darilo za otroke, družine in prijateljev.

Opisi:

V telescoping sesalni robot igrača ima gibljive cevi, ki je lahko izstrelil, raztegne in obrne.

Spodbujanje ustvarjalnega mišljenja malo prijateljev in jim pomaga, da se zabavate.

Te čutne igrače so debele in elastično in ne odmor, ko zvit ali vleče.

Specifikacije:

Material: ABS

Velikost: 14*15 cm/5.51x5.91in (stretch 46.5*30 cm/18.31x11.81in)

Slog: kot je prikazano na sliki

Seznam Izdelkov:

Teleskopsko Bedak Robot s svetlobo *1 (barvo naključno)

ali

Teleskopsko Bedak Robot brez svetlobe *1 (barvo naključno)

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5