Opis

Vroče Lonec Grabežljivac je trden in debel, zaradi česar je kot nalašč za kampiranje.Z zmanjšano objemka težo, to je enostavno za uporabo.To Vroče Lonec Posnetek Gripper, ki vam lahko pomagajo odpraviti vse vroče lonec z lahkoto.

Specifikacija:

Ime izdelka: Vroče Ponev Gripper

Velikost: približno 2,5 * 12,5 cm/1 * 4.9 v

Material: Aluminij zlitine

Teža: približno 43 g

Seznam Vsebine:

Vroče Ponev Gripper * 1

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Močno Žilavost: iz masivnega in debele aluminijeve zlitine, to vročo ponev gripper ni enostavno prekinil in lahko zdrži visoke temperature.Je varen za uporabo in trajno.

2.Visoko-kakovostni Razred Ravnanje: Featuring za preprečevanje rjavenja design in anodizirane površine, Vroče Ponev Gripper pomaga preprečevati nastajanje rje in podaljša čas uporabe.Visoko-kakovostni razred ravnanje je idealen za kampiranje na prostem, ki krepi življenjsko dobo vaših kuhinjskih pripomočkov.

3.Prenosni Velikost: Naše Vroče Lonec Grabežljivac funkcije votlo design, ki bistveno zmanjša svojo težo.To naredi bolj praktičen in enostaven za prevoz na kamp trips, hkrati pa ohranila čvrst oprijem na vroče ponve.

4.Anti-Slip Design: Naše inovativne vroče lonec grabežljivac zunanja oblika anti-slip in anti-oparinami design, ki ščiti vaše roke pred visokimi temperaturami.S svoje trajne in toplotno odpornega materiala, lahko varno dviganje in premikanje vroče lonce in ponve, brez skrbi, zdrsi in opekline.

5.Pogosto se Uporabljajo: Vroče Ponev Gripper presega dviganje vroče lonce in ponve.Svoje multi-funkcionalen dizajn, ki omogoča idealno in praktično orodje za kampiranje na prostem, gospodinjske kuhinje, in žar priložnostih.To je zelo koristen pripomoček, da so okoli.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5