Opis

Silicijevega jekla DC motor s 6 hitrosti prinaša ultra-močno gibanje zraka, izklop vrtenja, energetsko učinkoviti in dolgo življenjsko dobo.Spremembe smeri od potopu pretok zraka v načinu poletje, da naraščajoči pretok zraka način v zimskem času.

Mat black metal motor stanovanj in 3 Orehovega Lesa, Barve fan rezila za bolj klasičen videz.Akril pokrov z migetanja slike-brezplačno LED svetlobni vir za mehčanje svetlobe.Kot nalašč za sobe okoli 100 km.ft-350 km.ft.kot so dnevne sobe, spalnice, jedilnice, ali družinske sobe.

Multi-funkcijski daljinski upravljalnik, stropni ventilator s svetlobo, nadzor, 6 hitrosti vetra, čas funkcijo 1/4/8 urah, da izberejo.Ventilator ali luč, lahko dela hkrati ali ločeno.Nametitev je vključena za vgradnjo daljinsko upravljanje na .

Integrirano LED svetlobni vir je toplo svetlo barvo.Varčevanje z Energijo in Podaljša Življenjska doba, poskrbimo za Vaše Oči.

Nastavljiv 6-hitrost hitrost vetra, veter počasi za spanje, delo, branje, itd., srednje hitrosti vetra za družino priložnostih, in visoke hitrosti vetra za jogo in šport.

To stropni ventilator svetlobe ukrepi 14.8 cm od Stropa do dna Ventilatorja, in 52 cm od rezilo rezilo.Teža 14.3 lbs.Enostaven za namestitev po navodilu.

Nudimo 30 dni, nezadovoljni brezplačno zamenjavo ali vrnitev 100% vračilo storitev.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5