Opis

6.8" Dinamični AMOLED Za Samsung Galaxy S23 Ultra LCD Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine S23U S918B S918U S918W S918 Zaslon

Barva : Črna Glavni velikost zaslona : 6.8 cm Glavni zaslon material : Visoko Kakovost Glavni zaslon, ločljivost : 1440*3088 Ta postavka je Združljiv z : Za Samsung Galaxy S23 Ultra

Obvestilo:

Ruski prijatelj, bodite pozorni: Prosimo, izpolnite sprejemnik je polno ime zaradi nove politike Russion carin.

Mi lahko zagotovi veleprodajno ceno, več predmet, ki ga da ,več popusta vam bo dobil.Če želite postaviti večino vrstnem redu,vljudno prosim pošljite sporočilo, da nas pred plačilo, vam bomo odgovorili v roku 24 ur.Radi bi, da ponujajo odlične cene in storitve za stranke za dolgoročni partnerji.

Različne države imajo različne davčne politike glede določenih izdelkov, je vedno najbolje, da to potrdi s svojim lokalni carinski organ pred nakupom.Dajatve in davki so običajno niso vključeni v ceno izdelka in stroške prevozov, ste odgovorni, da se jasno DDV od vseh nabav, to lahko stori z DDV obračuna pricedure lokalni carinski organ v državi vašega stalnega prebivališča.

Zaradi LCD zaslon je krhek in visoko vrednost, to je necessart in pomembno, da posnamete video, ko jo razpakirajte pacakge, in to bo veljavno dokazilo, ko ste prejeli poškodovan LCD zaslon ali manjkov.Če ne boste upoštevali te zahteve, mi ne bo odgovoren za to, ko je ta situacija se zgodi.

Popravilo je zanimivo in navdihujoče stvar, vendar pa jo je treba tudi nekatere specializirane spretnosti.Če niste usposobljeni za popravilo zbrati, vse instalacije, dejavnosti morajo biti upravlja servisni center ali poklicne repairmen.Ko element je poškodovan med montažo ali demontažo, bi zmanjkalo garancijo.

Ali obstaja popust za zajetno bi ?

Da, lahko nudimo veleprodajne cene.če potrebujete več ali želite, prilagojene proizvode, lahko sporočilo, ki nam ali pa nas kontaktirajte.vam bomo odgovorili v roku 24 ur ( razen počitniških).

Ali vam je podpora padec ladijskega prometa?

Da, podpiramo padec ladijskega prometa.Pustite nam sprejemnik naslov in telefonsko številko, na Olea.si, če bi, potem pa bomo poslali paket, glede na naslov, ki ste zapustili.

Vse slike so resnične fotografije ?

Slike vseh izdelkov, ki jih prodajajo, so 100% resnična ustrelil.če želite, da bo naš prodajni zastopnik lahko sodeluje z naše podjetje.In če ste prodaja naših izdelkov in naročilo doseči 100$, lahko bi dobili visoko-definicija realne slike.

O tem, kako kakovost zaslona?

Dragi prijatelj, prosim, ne' skrbeti za kakovost.naše izdelke izvažamo v več kot sto državah po vsem svetu.Naše technicalstaffwill ne strog test na vse izdelke in se prepričajte, da vsaka stranka lahko dobite telefon zaslon z visoko kakovostjo.

Kaj pa če sem nezadovoljen z zadevo?

Ko boste prejeli primeru, ne glede na to, kakšne težave imate, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem, dokler ne boste zadovoljni.

Zakaj Logistika so tako počasi, da nekatere države?

Vsi naši izdelki so skoraj nobenega dobička,in smo jih pošiljajo brezplačno za večino držav , zato ne moremo privoščiti dragega Express,kot so DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS Smo se odločili relativno ugodne China Post Air Mail ali Hongkong Post, običajno to traja približno 15-35 dni, v večini regij na svetu, le nekaj oddaljenih območjih, ki potrebujejo več časa za dostavo, vas prosimo, počakajte potrpežljivo.če ste v nujne potrebe naših izdelkov, lahko se tudi odločite, DHL, FedE, UPS, TNT, EMS, vendar boste morali plačati ustrezne Logistične stroške.Upam, da boste lahko razumeli.Hvala, ker ste.

Ocene

Zaslon je prvotno kakovost. Deluje odlično, in moj telefon je kot nov, enkrat!!

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5