Opis

Nova Sončna Pot Luči na Prostem Nepremočljiva Sončne Svetlobe Podlago za Pot Vrt Krajine Dekor Solar Powered Tleh Lučka

Specifikacije:

Model: Okrogla Sončna Tla Svetlobe

Charing Čas:8-10hour po močni sončni svetlobi

Razred zaščite: IP65

Baterija:2V 100mAh

Sončne celice:300mah

Shell material:ABS+PC

Funkcija:

1.Highlight—17LED svetlo nadgrajeno disk svetlobe.Okroglo in gladko letalo design omogoča bolj smiselno uporabo kompaktna lahka, telesa, prostora, z avtomatskim turn-na mraka do zore senzor, brez napeljave, sončna tla lahka podzemne sončne svetlobe samodejno osvetlitev ponoči, in se samodejno izklopi, ko sonce vzhaja.Varen za uporabo okoli otrok in hišnih ljubljenčkov.

2.Velika Zmogljivost Baterije Sončne svetlobe z veliko zmogljivosti litij-ionska baterija, zagotavljanje razsvetljave, kadarkoli, kjerkoli, ni treba, da sprememba ožičenja ali baterije, uporabite brezplačno sončno energijo!Pomaga, da polepšajo vašo pot in bi bilo varneje, pa tudi dodajanje lepo dotik na nočni način.

3.Super tlačno—Debel svetlobo telo, ki lahko zdrži vozni dveh ton vozil, IP65 vodotesen, lahko zdrži 1 meter globoko vodo tlak, in ima širši spekter uporabe.Svetlobno telo je izdelano iz PC trajnega materiala zagotovili, da je izdelek lahko delajo v katerem koli težkih vremenskih razmerah.

Pred Uporabo:

Ko svetloba ne more normalno

1.Potrditi, ali želite uporabljati za dolgo časa brez solor energetsko polnjenje,in zagotoviti, da je sončna energija je bila uporabite za polnjenje, preden ga uporabite.

3.Poskrbite, da nič ne preprečuje sončne celice obliki sprejemanje sončne svetlobe.

Opomba:Hranite izdelkov prospekti od viri požara,prosimo, kraj sončne celice navzgor.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5