Opis

Potovanja Nakit Primeru - PU Usnje Dvojno Plast Nakit Potovanja Polje, Prenosni Nepremočljiva Majhne Nakit Organizator Polje s Ogledalo, Zadrgo Zaslon pomnilnik Primeru za Dekleta, Ženske

Funkcija:

Sopotnik: Čeprav je ta nakit polje je majhna, jo lahko imajo dva ali tri nize nakit.Majhna velikost, ne zasede veliko prostora je tudi v kovček in ga je mogoče enostavno dal v vrečko, ki je zelo praktična za kratka potovanja ter vsakodnevno uporabo.

Multifunkcijski nakit škatla za shranjevanje: Ta nakit polje lahko shranite približno 3 parov uhanov, 6 prstanov, 3 ogrlice, 1 zapestnico, 2 broške, itd.

Na levi strani, lahko odstranite particijo, tako da boste lahko namestili večje nakit, ure ali šminka dodatki.

Bolje zaščitili vašo nakit: potovanja nakit polje je narejen ročno PU usnja (vodotesen) in mehko zgrinjati da bi bolje zaščitili vašo opremo pred praskami in poškodbami.

Vam ni treba skrbeti za pridobivanje dragulje mokro ko potujete.Poleg tega nakit polje ima zadrgo, ki lahko prepreči nakit iz spadajo ali pa so poškodovani, ko se premikajo, in tako lahko prepreči nakit od tega, da je umazano.

Različnih barv, da izberejo: Naše potovanje nakit škatla za shranjevanje ima 4 barv, da izberejo, tako da lahko izberete svojo najljubšo barvo ali kupite različne barve, da se ujemajo različnih stilov oblačila in nakit.

Ta nakit polje je le v velikosti dlani in je opremljen z ogledalom, tako da lahko make up in izvajanje pribor, kjerkoli in kadarkoli.

Najboljše darilo: vsak fashionista mora potovanja.Ta nakit polje je najboljše darilo za svojo mamo, punco in dekle.

Njegova kakovost je absolutno boljše svojo ceno.Vedno lahko uporabite to polje, kot darilo za Valentinovo, materinski Dan, Božič, rojstni dan ali obletnico.

Specifikacija:

Barve: Roza, Češnja, Roza, Črna, Bela

Material: PU usnje

Dimenzije: 10*10*5 cm/3.93*3.93*1.96 v

Pakiranje: OPP vrečko

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Potovanje Nakit Organizator

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.

Na debelo,vam bomo ponudili popust.

Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

1. Sprejemamo Alipay na Olea.si.

2. Plačate lahko z Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi in Bančno Nakazilo.

3. Vsa plačila se sprejemajo preko varnostnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

4. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po mestu naročila.

1. Naročila se obdelujejo pravočasno plačilo po preverjanju.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, Pls preverite, ali je vaš naslov, se mora ujemati vaš prejemnika naslov.

3. Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo.Predvsem v času turistične sezone.

4. Če še niste prejeli naročilo v roku 60 dni od plačila, pls obrnite na nas.Bomo spremljali dostava informacije in odgovor, da boste čim prej.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5