Opis

U. S. kupec opozorilo:

Območja, kjer NAS skladišče ne dostavi blaga, so: Havajih, Aljaska, Puerto Rico, Guam in druge NAS čezmorska ozemlja.In vojaške naslov.

Španski kupci opozorilo:

če je vaš naslov, ki vključuje naslednje poštna številka prosimo, da ne izbere španski skladišče.

Poštna številka se začne s 51/52/07/35/38/28.

V tujini skladišča ni bilo mogoče dostaviti.

Potop Filter Fotoaparat Potapljanje Lupini Filter Visoka Transparentnost Kamera Vodotesna Ohišja Filtrov, Visoko Barvne Obnova Opreme Hidrofobni Premaz za Insta360 X3

Funkcija:

1.Izjemno Preglednost,Hidrofobni Premaz: Naš fotoaparat potapljanje lupini filter, ki se ponašajo z visoko stopnjo preglednosti, ki omogoča več svetlobe skozi.Ta funkcija zagotavlja, da so vaše fotografije in videoposnetki ujemite vsako podrobnost z izjemno jasnost, ima za posledico izboljšano kakovost slike.Opremljen z hidrofobne plast, naše filtre za odganjanje vode, preprečevanje drobce iz skrili vaš strel.Ta zaščitna prevleka zagotavlja, da lahko enostavno zajemanje osupljivih podvodni prizori brez skrbi vode motnje.

2.Odlično Barvno Natančnost: Izkušnje true-to-life reprodukcija barv z naše potapljaške objektiv kamere filter.Posebej zasnovane za korekcijo barve neravnovesja, ki jih podvodna razsvetljava pogoji, ki so jih prinesli iz živahno in pristne barve v fotografije ali videe.Poslovite od dolgočasno ali blede tone in dobrodošli na vizualno predstavitev vaš predmet.

3.Rdeči Filter: Idealen za globinah od 5-25 metrov pri uporabi podvodnega ohišja, to vodotesno ohišje filtrov je kot nalašč za zajemanje podvodni prizori morske okoljih.Njegova glavna naloga je, da pravilno zelenkast odtenek, ki pogosto zla podvodni posnetki, ki prinaša naravne barve bilance za vaš strel.

4.Roza Filter: Zasnovan za globinah med 1-5 metrov pri uporabi podvodnega ohišja, ta kamera vodotesna ohišja filtrov je odlična za plitve vode, fotografije, še posebej za potapljanje na vdih adventures.By učinkovito preprečevanje modro hue običajno najdemo v podvodni nastavitve, to krepi svoje slike s prijetnim estetske, ki jih bolj privlačno in zanimivo.

5.Vijolična Filter: Primerna za globinah od 5-25 metrov pri uporabi podvodnega ohišja, to potapljanje barvni filter je posebej oblikovana za vzrejo sladkovodnih okoljih.Učinkovito nadomešča prekomerno zeleno barvo cast razširjena v sladkovodnih teles, ki natančno uravnoteženo in vizualno privlačne podobe.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Številka modela: za insta360 X3

Združljiv Dejanje Fotoaparat Znamke: za Insta360

Zvrst: Akcijske Kamere Filtri

Primerno: za insta360 X3 uradni potapljanje lupini

Barva: rdeča, roza, vijolična (neobvezno)

Material: ABS, površinsko utrjevanje (KOT) zdravljenja, AR, AF premaz, prevleko proti odsevu!

Način namestitve: vgrajeni

Izdelek teža: 30 g

Skupna teža izdelka: 60 g

Velikost izdelka: 90.00x75.00x74.00mm/3.54x2.95x2.91inch

Pakiranje velikost: 92*82*80 mm

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Fotoaparat Potapljanje Lupini Filter

1 X Nerjavečega Jekla Warp

[relateproductdetail/]

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5