Opis

Značilnosti:

OOTDTY

Hranite slušalke organizirano in na dosegu roke, s Slušalke Stojala.Svoje base zagotavlja stabilnost, medtem ko se je elegantno obliko dodaja pridih prefinjenosti za svojo mizo.

To slušalke stojalo značilnosti preprosta, vendar eleganten design, ki je popoln dodatek za vse delovne prostore.Trpežna konstrukcija zagotavlja dolgotrajno uporabo, medtem ko trdno kovinsko bazo ohranja vašo slušalko varno v mesto.

Zasnovan, da zadovolji širok obseg slušalke blagovnih znamk, to slušalke nosilec je primeren za vse ljubitelje glasbe in navdušence.

Ali ste delovni, igre na srečo, ali pa preprosto uživajo svoje najljubše melodije, Slušalke Stojalo zagotavlja udoben in stilsko rešitev za shranjevanje slušalke.Imejte desk nered brezplačno in predstavite slušalke v organizirani in eleganten način.

Izboljšanje vaše izkušnje z Slušalke Stojala.Svojo elegantno obliko in trdno kovinsko bazo bi bilo izstopajo dodatek k vsaki mizi ali zabava postavitve.Dokažite svoje slušalke slog in uživajte enostaven dostop kadar koli jih potrebujete.

Specifikacije:

Material:Akril

Velikost:Cca.20x10.7x5cm/7.87x4.21x1.97in

Barva:Črna

Paket Vključuje:

1xHeadphone Stojalo

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja,se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5