Opis

Bullet Točk:

1. Zaprta Vrzeli: Ti avto sedež vrzeli polnila imetniki lahko zapiranje vrzeli med vaš avto sedež in sredinske konzole, ki preprečujejo predmeti padejo, in povzroča motenj.Povečujejo tudi vaš prostor za shranjevanje za telefon, ključe, denarnico in več

2. Enostavna Namestitev: Strateško zasnovan tako, da zmanjšujejo razlike in preprečevanje predmete iz spadajo med sedeži, ta vsestranski Avto Sedež Vrzeli Polnila Imetnik ne samo stisne vaše sredinski konzoli prostor, temveč tudi znatno ojača vašega vozila skupna kapaciteta.

3. Napajanje z Dvema Napravama: Z dvojno vrata USB, si lahko zaračuna vaš mobilni telefon in druge naprave hkrati, medtem ko vožnje.Nič več skrbi baterija je skoraj prazna ali zapletanje kablov

4. Primerna za ponovno uporabo: Izdelane iz trpežne ABS in usnje material, to večkratno uporabo in zanesljiv avto sedež vrzeli polnila imetnika, zasnovan tako, da svoje stvari zaščiteni pred praskami in poškodbami, ne bo prekinil ali slip, ki zagotavlja čisto in urejeno notranjost avtomobila s svojo stroj in enostaven za čiščenje lastnosti.

5. Velika Zmogljivost: Izkušnje izjemno udobje in varnost s tem, premišljen, funkcionalne darilo - mora-imeti auto oprema, ki ohranja essentials lahko dosegljiva in neopazno napolni avto sedež vrzeli, izboljšanje vsak avto lastnika splošno izkušnjo vožnje.

6.Nič več razlitje pijač ali padcu telefonov v vaš avto z ta avto sedež pokal organizator.To se gladko prilega med sedež in konzole, preprečevanje predmeti padejo.Ima dva pokala in dve napravi reže za vaš mobilni telefoni, ključi, kartice in več.Prav tako je enostavno potisnite načrta za priročen dostop.Izdelana iz trpežne PU usnje, usnjeni in ABS materiala, zato je enostaven za čiščenje in namestitev.

Specifikacije:

Material: Usnje+ABS

Opombe:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različnih ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Seznam Vsebine:

1 x Sedež Vrzeli Vode, Skodelico Imetnika

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5