Opis

Avto varnostnega Pasu Extender Samodejno Samodejno Regulator varnostnega Pasu 3 Točke Zložljive varnostnega Pasu Vtič Sponka za Vozila Avto SUV ATV

Funkcija:

1. Vsestransko Uporabo: Ta avto sedež pasu extender je primerna za vse vrste avtomobilskih sedežnih pasov, vključno voznika, potnike in zadnjih sedežih.Uporabite ga lahko za povečanje dolžine vašega varnostnega pasu in zagotoviti boljše udobje, ne glede na to, na katerem položaju ste.

2. Enostaven za Namestitev: varnostni sedež posnetek je tri-točkovni avtomatski varnostni pas modela in je lahko opremljena enako dobro spredaj nazaj in od leve proti desni, preprosto s priklopom na obstoječe varnostnega pasu vtičnico, zelo enostavno in hitro, ni potrebna orodja.

3. Povečana Varnost: samodejnega varnostnega pasu regulator poveča dolžina pasom sedeža za večje udobje in prav tako zagotavlja, da je vaš varnostnega pasu pravilno deluje in dosega želene varnosti.To je še posebej pomembno za ljudi, ki so visoke, prevelik ali nosečnice.

4. Visoko-kakovostni Materiali: zapiralo je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, ki so trpežni in odporni na poškodbe ali deformacije.To je tudi vodo in madeže odporno, ki zagotavljajo, da se lahko uporablja za dolgo časa brez, ki vplivajo na njihov videz ali uspešnosti.

5. Širok Spekter Uporabe: varnostnega pasu, se lahko prilagodi, da bo ustrezala široko paleto vozil s prilagajanjem dolžine, jermeni je približno 280 cm dolgo.Ni primerna le za osebne avtomobile, vendar se lahko uporablja tudi v različnih aplikacijah, kot so najem vozil in taksi, zaradi česar je lažje in varnejše za vas, za vožnjo.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Postavka Vrsta: Varnostni Pasovi & Oblazinjenje

Material Tip: Poliester Tkanine in ABS

Posebne Značilnosti: 3 Točke Zložljive

Model Name: Avtomobilski Sedež Pasom

Barva: Črna

Specifikacija: Zložljive pas + 28.5 žice sponke

Bruto teža: 800 g

Uporablja modele: Univerzalna

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Varnostni Pas

1 x Jeklene Žice Sponke

4pcs x Vijaki

[relateproductdetail/]

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5