Opis

Opisi:

Avto Armrest Škatla za Shranjevanje funkcije 3-v-1 design.Gre z dvojno zložljivi pokala, ki lahko postavite pijač, ki ne vpliva na normalno vožnjo.

Značilnosti:

1. Imejte V Vrstnem redu: particijo design razdeli v 3 shrambah, majhnem prostoru je lahko kraj, mobilnih telefonov in pisala, itd., in velik prostor lahko postavite tkiva škatle in druge predmete.

2. Uporablja se kot Nosilec za Telefon: vrh groove se lahko uporablja za kraj telefonom za enostaven ogled v zadnjih sedežev.

3. Zložljivi Dvojno Držalo: steklenico imetnikov funkcija zložljivi design, ki prihrani prostor v notranjosti.

4. Enostaven za namestitev: Nastavljiv elastični trak design, enostaven za namestitev, lahko neposredno vezane na armrest polje za uporabo.

Specifikacija:

Ime: Avto Armrest Škatla Za Shranjevanje Vode, Skodelico Imetnika

Material: PP

Velikost: o 21*12.3*24.6 cm/ 8.27*4.84*9.68 v

Barva: siva, modra

Seznam Vsebine:

1*Večnamensko Avto Držalo

Opombe:

Zaradi svetlobnih učinkov in kota fotografiranja, izdelek, ki je barvno razliko, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, so odstopanja v dimenzije izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Imejte V Vrstnem redu: Ta Avto Armrest Škatla za Shranjevanje Vode, Skodelico Imetnika značilnosti all-in-one design, dva pokala, treh oddelkov in nosilcem za telefon na vrhu.Prinaša udobje za vaš avto shranjevanje.

2.Zložljivi in Prihranek Prostora: Naš Avto Držalo Glava se lahko uporablja v različnih položajih udobno in varno, s priročno zložljive modela.

3.Preprosto Za Namestitev: Avto Dvojno Držalo Expander je zasnovan z nastavljivo traku, da se prilega večini naslonjal za roke.To lahko neposredno vezane na armrest škatle, vodenje stvari shranjevanje organizirani.

4.Kakovost Materialov: Večnamensko Avto Držalo je iz dobre kakovosti PP materiala, da se zagotovi njegova trajnost.Je čvrsta, trpežna, in brez vonja, in to je priročno za čiščenje, lahko očistite z mokro tkiva.

5.Široka Uporaba: z dober izgled in kakovost, Armrest Polje Skladiščenje Imetnik ustvarite novo višino v vozilu skladiščenje, shranjevanje in urejanje naenkrat, ki vam ponuja občutek, udobno, varno vožnjo.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5