Opis

Bullet Točk:

1. Pliš Material: iz pliš materialov, ti varnostni pas zajema imajo občutljivo na dotik, ki ne draži kože.Lahko zaščito vratu in ramen od trenja varnostnega pasu.

2. Odvesti Toplote: Izdelani z več lukenj , naš varnostni pas zajema učinkovito razpršijo vročino in vas kul, ne da bi vam zamašen ali neprijetno.

3. Trak: Je varnostni pas zajema funkcija trak, ki vam omogoča, da prilagodite glede na širino in debelino svojo varnostnega pasu.Elastični str ip s

4. Panda Obliko: Ti varnostni pas pokrovi so izdelani z srčkan panda risanka, ki bo vaš avto bolj zabavno in privlačno.Prav tako so svetle barve, da bo izrazite svojo osebnost in okus .

5. Za hitro Montažo: Samo rip traku, zdrs na pas in lepilo nazaj.Nobenega orodja ali potrebno strokovno znanje.Lahko namestite varnostni pas zajema minut in uživajte udobno vožnjo.

Opisi:

To varnostnega pasu blazina je narejena iz pliš materialov, ki se počutijo udobno in nežen na koži.Oblikovan je z več lukenj, ki vam omogočajo, da prilagodite glede na širino in debelino vaše varnostnega pasu.Izbirate lahko med različnimi svetlimi barvami, ki bodo dodali nekaj zabave in slog za vaš avto.Za uporabo je, preprosto zdrs na pas in lepila, ki je varno.

Specifikacije:

Velikost: 26*6*1 cm/10.24x2.36x0.39in

Material: Ice svila, poliester

Teža: približno 91g

Seznam Izdelkov:

Varnostnega Pasu Blazine* 1

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5