Opis

Bullet Točk:

1. PU Usnje Material: Ta Vizir za Kartico sim, je narejena na praske odpornega materiala, ki se lahko uporabljajo za dolgo časa.Ima fine izdelave in fine teksture to doda dotik slog za vaš avto.

2. Enostavna Namestitev: Prihranite čas in trud z enostavno za namestitev Avto Vizir Organizator.Samo s palico je z močnim lepilnim trakom, in uživajte stabilno, lahkotno dostop do vaše kartice, brez tveganja za padec.

3. Multifunkcijski Shranjevanje: Z ločiti, skladiščenje in več žepi kartice, Avto sončnega Organizator omogoča, da organizirajo kartice, prejemki, dokumente in sončna očala za lahkotno dostop.Multifunkcijski skladiščenje na najboljše.

4. Hands-Free Udobje: Z magnetno očala posnetek oblikovanje, lahko enostavno pripenjanje in odpenjanje vaš očala ali sončna očala z 1 roko, jim preprečujejo, ki spadajo ali izgubila.Avto Vizir za Shranjevanje ima štiri reže za shranjevanje vaše kreditne kartice

5. Enostavno Vzdrževanje: Ta Vizir Organizator je zelo priročen za shranjevanje vaše kartice in vodenje, ki jih organizirajo.Lahko preprosto obrišite z vlažno krpo ali pralni operite z blagim čistilnim sredstvom.To je trpežna in odporna na madeže in umazanijo.

Opis:

Organiziranje vašega avtomobila v slogu z naše Avto Vizir Organizator.Z natančno izdelavo in enostavno za namestitev design, zagotavlja večnamensko shranjevanje za vaše vsakdanje essentials.To je mogoče upravljati z eno roko in je pralni stroj za enostavno vzdrževanje.Da je vse na dosegu roke, brez kakršnih koli težav!

Specifikacije:

1. Ime Izdelka: Vizir Za Kartico Sim

2. Material: PU usnje

3. Velikost: Približno 16*16 cm

4. Teža: 100 g o

Seznam Izdelkov:

1*Ščitnik Za Kartico Sim

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0.5 cm/0.20 v napak zaradi ročnega merjenja.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa, upam, da boste lahko razumeli.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5