Opis

U. S. kupec opozorilo:

Območja, kjer NAS skladišče ne dostavi blaga, so: Havajih, Aljaska, Puerto Rico, Guam in druge NAS čezmorska ozemlja.In vojaške naslov.

Španski kupci opozorilo:

če je vaš naslov, ki vključuje naslednje poštna številka prosimo, da ne izbere španski skladišče.

Poštna številka se začne s 51/52/07/35/38/28.

V tujini skladišča ni bilo mogoče dostaviti.

USB klimatska Naprava Ventilator Glavo Tresenje 5V 2400mAh Razsvetljavo Dual Fan 3-hitrost Vetra 3-orodje LED Nočna Lučka Izklop za Gospodinjstvo Urad

Funkcija:

1. 3-hitrost Vetra nastavitev Hitrosti: desktop tower ventilator podpira tri-hitrost vetra hitrost prilagajanja za zadovoljitev vaše različne potrebe.

2. Multi kota Prilagoditev Veter: električni ventilator lahko obrnil navzgor in navzdol 90 stopinj, in se lahko prilagodi gor in dol za 40 stopinj.

3. 2400mAh Vgrajeno Baterijo & Night Light Funkcija: mala tower ventilator je vgrajen 2400 mAh baterija, z izjemno dolgo življenjsko dobo baterije.Ob istem času, to je vgrajeno v 3-stopenjski LED noč lahka, topla svetloba-bela svetlo-rumeno luč.

4. Mala & Lepe: stolp fan je retro stolp-oblikovan videz, ki ga lahko uporabljate tudi kot namizno dekoracijo v spalnici in pisarne, hkrati pa je enostaven za prevoz na prostem.

5. Darilo: prenosni tower ventilator je primeren za vsako sceno in festival kot darilo za družino, sosedi, prijatelji in sodelavci.

Specifikacija:

Tower Ventilator: Klimatska Naprava Ventilator

Električni Ventilator: Namizni Ventilator

Dovod zraka: način Glavo Tresenje

Namestitev: Tabela

Hitrosti Ventilatorja: Tretji Prestavi

Električno napajanje: USB

Uporaba: Domov

Številka Modela: Tower Ventilator

Ime: Razsvetljava Dvojni Ventilator

Barvi (Opcija): Modra/Oranžna

Paket velikost: O 14.1x14.1x39.7 CM/5.55x5.55x15.63in

Neto teža: 0,8 KG

Zmogljivost baterije: 2400mAh

Vhod/Izhod: 5

Polnjenje metoda: polnjenje prek kabla USB

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1 x Tower Ventilator

1 x Kabel Charing

1 x Ročni

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Elementi bodo odpremljena v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko, enega po enega.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja (na oddaljenih območjih, lahko traja malo dolgo).Medtem, lahko izberete DHL/EMS/FedEx Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali bi nujno.

4. Če ne boste prejeli naročilo v 60-90 delovnih dni, vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne feeback, se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli, prosimo, da se vrnete v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja, upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno, vas prosimo, contactus pravi, da so fotografije predmetov in vam bo dal boljšo rešitev.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

Če prejmete naročila in je v dobrem stanju, bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru, bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije, mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5