Opis

Značilnosti:

1. Uporabite elastična 3D satja očesa tkanine in usnje material, učinkovito odpravlja vroče lepljivo sedežev.Tako ste vedno hladen in suh.

2. Z inovativno noise control tehnologija, učinkovito zmanjša šum, ki nastane med delovanjem in izboljšati udobje.

3. Ko v samodejnem načinu je samodejno vklopljena, ko je sedel in se samodejno izklopi, ko stoje z gravity sensor.

4. Nizkonapetostni design.Samo vstavite v vrata USB, in ventilator bo kroženje hladnega zraka na noge in stegna.Vrata USB, združljiva z različnih elektronskih naprav, kot so računalniki, polnilnike, itd.

5. Se prilega večini avtomobilov, tovornjakov, športna terenska vozila", itd.Svojih standardnih velikosti omogoča kritje, da se prilega večini avtomobilskih sedežev.

Specifikacija:

Ime: USB Blazine

Material: Usnje/Očesa

Velikost: približno 53*50 cm/20.8*19.6 v

Značilnosti: Pet tihi ventilatorji

Vmesnik: USB vmesnik

Prizorišče: vožnjo, dom, pisarno

Seznam Vsebine:

USB Prezračevanje Blazine*1

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Očesa in Usnje Material: Uporaba elastičnih 3D satja očesa tkanine in usnje material, učinkovito odpravo vroče lepljivo sedežev.Tako ste vedno hladen in suh.

2.USB Avto Blazine: nizkonapetostni design.Samo vstavite v vrata USB, in ventilator bo kroženje hladnega zraka na noge in stegna.Vrata USB, združljiva z različnih elektronskih naprav, kot so računalniki, polnilnike, itd.

3.Hlajenje in Tiho: hladilne blazine hitro ohladi z 5 navijači znotraj dobro delo.In je tiho pri ohlajanju z inovativno noise control tehnologija.

4.Univerzalne Blazine: Prilegajo večini avtomobilov, tovornjakov, športna terenska vozila", itd.Svojih standardnih velikosti omogoča kritje, da se prilega večini avtomobilskih sedežev.

To hladilne blazine pomaga uživati bolj sproščeno vožnjo v poletnih mesecih.

5.Anti-slip in Stabilna: anti-slip design na hrbtni strani hladilne pad zagotovijo, da je odpravljena v mestu.To ne bo enostavno, da pade, in ne bo potisnite na sedeže.To je dobra možnost za vozače, cesta izletnike, vozniki taksijev, itd.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5