Opis

Opis:

Ti Avto Race za armaturno ploščo so popoln dodatek za vsak avto ali spalnici.Z visoko kakovostne gume in ABS, ti stisnite race prinašajo zabavno in edinstveno noto vašega prostora.Prihajajo z sončna očala in se veliko pribor za vse raca ljubimec.

Specifikacija:

Ime: Avto Gume Raca

Material: guma+ABS

Velikost: približno 6*4.5 cm/2.36*1.77 v

Slog: kot na sliki je prikazano

Seznam Vsebine:

Avto Gume Raca*1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Čudovit Design: S sončna očala in zlato ogrlico, ta avto gume raca videti srčkan in oko-lov.Prav tako prihaja z glavo in plavalni obroč.

2.Squeak Zvok: Dodajte nekaj quacky zabavno za vaše doživetje vožnje z avtomobilom raca!Stisnite in slišati je zacvilila, da vaše potovanje bolj prijetno in zabavno kot kdajkoli prej.

3.Trajno in Nemoteno: Izdelane iz visoko kakovostne gume in ABS materiala, ta avto raca ni enostaven za škodo in ima gladko površino.To je tudi elastičnost in mehko udobno dotik.

4.Večkratna Uporaba: Ta avto je raca je kot nalašč primerna za vašo nadzorno ploščo, in se preoblikuje v dekor izdelek na vaši spalnici ali dnevni sobi mizo.Svoj srčkan design, zaradi česar je odlična spremljava za vaš delovno mizo.

5.Edinstveno Darilo: Ti avto gume race se lahko uporablja kot rojstni dan, Božič, darila, in druge edinstvene festivale, ki prinaša zabavno za tiste, ki so dolgčas in utrujen.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5