Opis

Fit: sprednji prtljažnik nižje plasti mat paše za 2022 2023 Rivian R1T R1S dodatki.To je nameščen po preden design in ščiti vaš prtljažnik linijskih čiščenje po namestitvi.Naj bo vaš avto lepo in luksuz.

Visoka Kakovost Materiala: Prednji prtljažnik mat izdelan iz visoko kakovostnega materiala TPE.Okolju prijazen in trajen, odporen na praske, se lahko uporabljajo za dolgo časa.

Enostaven za Namestitev: Prednji prtljažnik mat 2022 2023 Rivian R1T R1S je enostaven za namestitev in iz visoko kakovostnega materiala, samo postavite ga na vaš avto.To lahko ulova veliko področjih vodo, madeže in umazanijo.

Zaščito: Trunk mat ščitijo vaš avtomobil v vseh letnih časih in vseh vremenskih, preprečevanje prah, blato in sneg iz dirtying vaš avto oblog, imejte sprednji prtljažnik čisto, in ne skrbi poškodujete vaš avto linijskih.

Enostavno Čiščenje: Spredaj manjši prtljažnik mat, je nepremočljiva in brez vonja, jih preprosto oglejte si naš sprednji prtljažnik nižje plasti mat iz vašega avtomobila in umazanijo in umazanija se lahko odstrani za čiščenje z vlažno brisačo ali izpiranje z vodo.

Opremljanja:za Rivian R1T R1S 2022 2023

Barva:Črna

Material:TPE

Vsebina Paketa:

1 x Prednji Prtljažnik Mat

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5