Opis

Bullet Točk:

1. Edinstvene barvne linije design: Z etnično slog, barvo črte in barve nit tkanje proces, ta avto volan kritje doda dotik osebnost in šarm za vaše vozilo.Barvne nit lanu je vzdržljiv in udoben.

2. Trajno perilo: Uživajo gladko in udobno vožnjo z ta avto volan kuverta, narejena iz trpežne in dihanje perilo, ki vpija znoj in preprečuje vonj.

3. Boljši nadzor nad smeri: Ta avto volan kritje krepi svoje oprijem in preprečuje, da bi vaše roke od zdrsa, ki vam omogoča, da usmerja bolj natančno in samozavestno.Poleg tega pa ščiti volan pred praskami.

4. Enostaven za uporabo in namestitev: Ta avto volan pokrov je oblikovan tako, da ustreza kateri koli volan enostavno in varno.Namestite ga lahko v nekaj minutah brez orodja ali težav.To ne bo zdrs ali padec off med vožnjo, vam varen oprijem.

5. Univerzalno oblikovanje: Ta avto volan pokrov ustreza večini krmiljenje kolesa s premerom 37-38 cm, zaradi česar je enostaven za namestitev in odstranjevanje.Primeren je za vse vremenske razmere, zato ga lahko uporabite v različnih letnih časih in uživajo udobno doživetje vožnje.

Opis:

Dodamo nekaj etničnih voh za vaš avto s to volan kritje.To zunanja oblika barvne nit tkanje proces, ki naredi odporne na obrabo in trajne.Uživali boste boljši nadzor nad smer, ki s svojo udoben oprijem.Je enostaven za uporabo in ima univerzalno oblikovanje, ki ustreza večini volani.

Značilnosti: 1. Barva: XO barve elastična, brez notranjega obroča; veliko O črni elastična, brez notranjega obroča; pisano perilo elastična, brez notranjega obroča; oranžna pismo elastična, brez notranjega obroča

2. Ujemanje volan premer: 38 cm/14in

3. Videz Material: Sintetična Vlakna

Seznam vsebine: etnične slog volan pokrov*1

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5