Opis

Opis:

: Avto Parfum osvežilcev Zraka je enostaven za namestitev in lahko priključen v masko vozila izstopu zraka.Silikonski čep dodaja stabilnost.Magnetni pokrov lahko odprete, vgrajene v aromaterapija čip.

Lahko spremenite svoj najljubši vonj žetonov kadarkoli enostavno odstranite vse vrste vonjav in da je vaš avto bolj osvežujoča.

Specifikacija:

Ime: Pilotni Avto Difuzor

Velikost: približno 7*5*3 cm/2.7*2*1.2 v

Material: PVC+POM

Aromaterapija okus: köln, ocean, osmanthus, limone, sivke (naključno okus)

Seznam Vsebine:

1*Avto pilot aromaterapija

5* Aroma stick (naključno okus)

Opomba:

1.Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2.Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Za hitro montažo: Eno za drugo vgradnjo, plug and play.Silikonski svečke dodaj stabilnost.To je mogoče vstaviti na rešetko avtomobila izstopu zraka, ki je tako lepa in lahko odstranite vonj.Magnetni pokrov lahko odprete, vgrajene v aromaterapija čip.

2.Inovativne in Nežno: Zanimivo rezilo design z retro propelerska letala.Ventilator rezila zavoj nežno, rahlo in ritmično, samo z vami.

3.Happy Drive: Ta ljubek avto osvežilcev zraka ne le prikriti, vonjav in škodljivih onesnaževal, in vam prinašajo svež vonj., dodaja pa tudi občutek sreče in veselje mi je, da vsako vožnjo potovanje.

4.Varno in Mehko: Mehki silikonski zamašek, da ne bo bolelo vaš avto ali ovirajo vašo vožnjo.Mala navijači lahko tudi nadaljuje.Naj vas vonj raztopijo v avto z ventilatorjem rezila.Dodate lepoto in zabavno.

5.Premišljen Darila: Naš Avto Vent Posnetek je premišljen darilo za vašo družino, prijatelji in mati za različne praznike, kot so Zahvalni Dan, Božič, materinski Dan, Valentinovo, rojstni dan itd.Ti bo všeč.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5