Opis

Ribolov Kavelj Stop Kroglice Polje Večnamensko Ribolov Vab Kavelj Polje Prenosna Trajno Visoke Zmogljivosti Anti Slip Ročaj za Lovila Prestavi

Značilnosti:

1. Visoka kakovost materiala: Zgosti inženiring PP materiala, pomirjujoče vsak stik, z uporabo povsem novih, okolju prijazno PP materiala, ki ne vsebuje BPA in je varen za uporabo.

2. Priročno za uporabo: Odprite pokrov in ga obrnite v prenosno operacijsko mizo.Po tem, ko odprete pokrov je pritrjen ročaj in ga obrnite v prenosno operacijsko mizo.

3. Packable: Visoka elastičnost EVA pomnilnik goba, zarezano design za enostavno shranjevanje, z visoko gostoto osnove za preprečitev škode za kljuko nasvet, primeren za shranjevanje vodi kljuke, bleščice, mala železa plošče, letenje lase kljuke, itd.

4. Ravni samodejno zaklepanje sponke: ročaj sponke je izdelana neodvisno, in to ne bo tresenje zaradi gravitacije, ko dvigne.Ko se zniža, se bo samodejno odklepanje in jeseni.

5. Večnamenski: Stran telesa večnamensko skupščine, mreža, dodatna oprema, glede na potrebe, hitro razstavljanje v 3 sekundah, okrepljeno okrepitev, ni potrebe za izsekavanje, priročno in hitro namestitev.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Izdelek material: PP+EVA

Izdelek barve: Roza, Modra, Rumena, Carminum(neobvezno)

Velikost izdelka: 315 * 240 * 230mm/12.4*9.45*9.06 palčni

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Ribolov Shranjevanje Organizator

.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5