Opis

Ta avto ornament je odličen način pokazati vašo ljubezen in osebnost.Narejen je iz okusa in trpežnih materialov in se lahko trdno nameščen na vaši armaturni plošči brez vrtanja ali drugih orodij.Fine izdelave in vrhunsko zasnovo, da je lepo in edinstveno darilo za sebe ali nekoga posebnega.

Specifikacija:

Ime izdelka: Avto Tresenje Glave Lutka

Izdelek, material: PVC

Teža izdelka: približno 35 g

Velikost izdelka: o 4.5*6.5 cm/1.77*2.56 v

Seznam Vsebine:

1pcs*Avto Tresenje Glave Lutka

Opombe:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-3 cm.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ni Enostavno za Preoblikovanje: Dodajte nekaj voh za vaš avto z te ustvarjalne avto ornament.To je trajen in varen za uporabo, dekoracijo, ki je izdelano iz okolju prijaznih PVC materiala.To ni slab vonj in se ne deformira enostavno.

2.Zabavno in : Ta ustvarjalni avto ornament je trdno nameščen in enostaven za uporabo.Ima visoko kakovost pomlad, ki omogoča shake z avtomobilom, ustvarjanje lepo in zanimivo vzdušje polno veselja in .

3.Dodaj v Vaše Dobro Razpoloženje: Ta ustvarjalni avto ornament, ki prihaja z cartoon tresenje glave lutka, ki bo zmagal več kot v flash.Ima gladko in udobno teksturo.Vaš avto bo bolj živahen in vesel, ker je. (175 znakov)

4.Preprosta Namestitev: Ta ustvarjalni avto ornament ima močan lepilni trak na dnu, da lahko držijo trdno v avto sredinski konzoli.Ni potrebe za vrtanje lukenj ali uporabo kakršnih koli orodja.Samo lupine in pritisnite, da okrasite vaš avto.

5.Ustvarjalno Darilo: Ta avto je ornament, ki bodo dodali kanček barve in zabavno, da je vaš avto ali za svojo mizo.To je mahati lutka, ki posnema anime znakov, ki jo ljubim.To je odličen način, da izrazijo svoje srce in osebnost s prijatelji in družino.Ti bo všeč ta barvita in srčkan pripomoček kot darilo.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5