Opis

Pametno in vsestranski telefon stojalo za vaš avto.To stojalo značilnosti inovativne elastična posnetek, ki lahko imajo, vsak telefon, varno in trdno.To je tudi sam-(gumb) gumb za sprostitev sistem, ki vam omogoča, da odstranite telefon enostavno in varno.Lahko uporabite eno tipko vpenjanje funkcija prilagodite kota in položaj stojalo glede na vaše želje.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Telefon Stojalo

Izdelek material: ABS

Izdelek neto teža: približno 210g

Paket velikost: o 11.5*9.5*12.5 cm/4.52*3.74*4.92 palčni

Seznam Vsebine:

1pcs*Telefon Stojalo

Opombe:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-3 cm.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Prilagodljiv Vrtenja: Z inovativno elastična posnetek, lahko posnetek telefon avtomobila mount kjerkoli želite in ga prilagodi vam zadovoljivo kota.1200 stopinj brezplačne vrtenja omogoča preklop med pokončnim in ležečim načinom, enostavno in varno.

2.Zaklepanje ali Sprostitev Telefon: Ta telefon, avto gori ima eno tipko spustite sistem, ki vam daje udobnost zaklepanje ali sprostitev vaš telefon z roko.To lahko trdno držite vsak telefon, ki je 3-7 cm v velikosti.

3.High-End Design: Naš telefon avtomobila mount omogoča enostaven dostop do telefona med vožnjo.To je eno tipko vpenjanje funkcija, ki varno prijemala telefona.To preprečuje, da bi vaš telefon iz blokira vaš pogled in zagotavlja varno vožnjo.Poleg tega, pa je high-end zasnovo, ki izboljša vaš avto notranje zadeve.

4.Več Kot Samo Telefon Imetnik: ta telefon, avto gori, lahko varno telefon držite, medtem ko vozite.To je tudi skriti parkirni znak, kar je koristno in pametno napravo.

5.Pogosto se Uporabljajo: Ta telefon, avto mount lahko preprosto priložene različnih mestih v svoj avto, kot je rearview mirror, armaturni plošči, ali ščitnik proti soncu.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5