Opis

Bullet Točk:

1. Non-Slip Udobje: Oblikovana z nedrsečo silikona in ABS materiala, naš Model Y držalo vstavite trdno drži pijač in ščiti škatle za rokavice pred praskami.Kupi zdaj za nestresno doživetje vožnje.

2. Prilagoditev Prožnosti: za Model y držalo vstavite vam omogoča, da brez težav ga potisnite levo ali desno glede na vaše nastavitve, ki zagotavlja udobno in priročno izkušnje brez upogne navzdol.Poleg tega, da ustvarja dodatno shranjevanje za vaše pijače in drugih stvari, zaradi česar vaš pogon bolj organizirano in brez težav.

3. Edinstvena Funkcija: prihranek Prostora Rešitev.Kavelj oblikovanje naše držalo vstavite omogoča večjo prostora brez opravljanja dodatnih prostor v avtu.Boste imeli enostaven dostop do elementov, kadar jih potrebujete, hkrati pa tudi za vodenje vaš avto urejeno in varno za vzdrževanje higiene.

4. Vpliv Zaščito: Na za Model y držalo vstavite je zasnovan z anti-slip in šuko funkcije za zaščito predmetov iz udarci in praskami.Prav tako učinkovito zmanjšuje hrup, ki ustvarjajo z trčenje elemente, zaradi česar svojo vožnjo bolj udobno in mirno.

5. Več Funkcij: Naj vaš avto essentials v mestu z naš Model Y Držalo Vstavite.Enostavno shranjevanje in organiziranje sončna očala, voda pokal, pametni telefon, ključ, kovanec, kartice, torbici, tkiva, in več za enostaven dostop v pogonu.Poslovite od nered avtomobilov!

Opis:

Dodaj udobje in čistoče za vaš avto z našo non-slip avto držalo vstavite izdelani iz silikona in ABS materiala.Držite skodelice in kartice varno, brez opravljanja kateri koli prostor.Poslovite od razlitega pijače in grdo notranjost.

Specifikacije:

1. Ime izdelka: Razširite držalo

2. Material: ABS+ silikona

3. Velikost: kot prikazano

Seznam Vsebine:

1pc x za model 3/Y držalo vstavite

Toplo opomnik:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografske veščine, je lahko rahlo barva razlika v slike nekaterih proizvodov, in barva je predmet dejanski predmet!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlike.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5