Opis

Plavajoče Bazen Luči za Bazen so odličen način, da dodate nekaj magic za vaš bazen ali ribnika.Te luči so narejene iz vodoodpornega ABS materiala in imajo dolgo življenjsko dobo baterije.Lahko izberete iz različnih barv in svetlosti ravni za ustvarjanje sladko vzdušje za vašo nočno kopanje ali stranke.So enostavna za uporabo in plavajo na vodni površini, ustvariti lep sijaj.Uživajte pisane zatemnitev učinek te plavajoče bazen luči, in da bi vaš bazen ali ribnik bolj privlačna.

Ime: Sončne Plavajoče Bazen Svetlobe

Teža: 550 g

Velikost: 18*18*25 cm

Polnilna baterija: 1 x 1.2 VN|-MH600mA baterije (vključene)

Sončne celice: /2V100ma polikristalni solarni panel

LED svetlobna barva: 1X pisane spreminjanje LED lučka biseri in topla rumena lučka kroglice

Napetost: 2.4 (V)

Stopnje moči: 0.2 (W)

Razred zaščite: IP65

Seznam:

Sončne Plavajoče Bazen Sij *1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Barvita zatemnitev: Te solarne plavajoče bazen luči imajo 7 različnih barv, ki se samodejno spremeni in lepoto vaš bazen.Lahko tudi dim luči, da je vaš želeni ravni in so mirno plavati v temi.

2.Prihranek energije: Z vgrajenim sončne celice, to je sončna plavajoče bazen svetlobe stroški čez dan in sijaj za do 6-8 ur na noč, kar ste dolgo-trajno in okolju prijazno osvetlitev izkušnje.

3.Izboljšanje vaš bazen izkušnje: Te solarne plavajoče bazen luči vam uživajte plavanje ponoči in ustvarjanje sladko vzdušje, da začinilo bazen, in da je prijetno in vabljivo.

4.Trpežne ABS: luči so tesno zaprti za preprečitev vdora vode in prenesejo težkih vremenskih razmerah, ko je trmast primeru zagotavlja dolgotrajno delovanje.

5.Široko uporabo: Te solarne plavajoče bazen luči bo spremenila vaš bazen, vodnjakom, vrt, terasa in ribnik v omamljanje spektakel.Ali je za vaš poročni dekoracijo, rojstni dan, Valentinovo ali Božič.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5