Opis

Otroci Plavati Plaži, ki so Aqua Čevlji Non-slip Otroci, Treking Prebijanje Čevlji Quick Dry Dihanje odporni na Obrabo, za uporabo v Zaprtih prostorih Fitnes Šport

Funkcija:

1. Hitro sušenje in lahek: Zasnovan za otroke,' outdoor adventures, te vode čevlji so kot nalašč za plavanje, pohodništvo, in zaprtih fitnes aktivnosti.Hitro sušenje omogoča enostaven prehod med vodo in tla dejavnosti.

2. Dihanje in udobno: Narejen s kombinacijo porozne dihanje Lycra tkanina in usnje material, ti čevlji ponujajo izjemno udobje in obdržati noge kul in sveže.Mehki materiali so nežno na kožo, preprečuje kakršno koli nelagodje ali mehurji.

3. Večjo trajnost in boljši oprijem: nadgrajeno trmast gume podplat, skupaj s posebej zasnovano za vleko vzorci, zagotavlja odličen oprijem in stabilnost.Ti čevlji zagotavljajo zanesljiv oprijem, povečanje lažje gibanje med različne dejavnosti.

4. Priročno slip-on design: nastavljiv elastični čipke in kavljem in zanke zapiranje, ti čevlji ponujajo brez težav nosil izkušnje.Priročen design omogoča enostavno prilagoditev in varno fit, zaradi česar vsak korak udobno in lahkotno.

5. Vsestranski in potovanja prijazno: Z njihovo lahki in kompakten design, ti čevlji so kot nalašč za on-the-go avanture.Lahko se enostavno pakiran v vrečko, ne zavzema veliko prostora, ki omogoča, da nosite jih, kamorkoli greste.Uživajte udobje in prilagodljivost, da ti čevlji prinašajo na vaš aktiven način življenja.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Barva: Črna, Siva, Roza (neobvezno)

Zgornji del: Lycra+usnje površine

Podplat: Guma

Fit: Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti

Raven Prakse: Začetnik

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 Par x, ki so Aqua Čevlji

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5