Opis

Zunanji Avdio Pretvornik AC-3 DTS USB Zvočna kartica 7.1 5.1 Channel Adapter za Slušalke zvočno kartico SPDIF Optični za Prenosni računalnik Desktop

Funkcija:

1. Podpira Več Zvočnih Zapisov: To USB zvočna kartica podpira AES/EBU, IEC60958, in S/PDIF oblike, ki omogoča res 5.1 in 7.1 kanalni izhod.To je v skladu z različnih avdio naprav, vključno 5.1 zvočniki, in ponuja maksimalno frekvenco vzorčenja do 48KHz za visoko kakovost zvoka za predvajanje.

2. Plug-and-Play (igra): Združljiv z Win98/ME/2000/XP/VISTA/WIN7/WIN8/MAC OS9.1 (omejen na 2 kanalov na Mac), ta zunanji avdio pretvornik zagotavlja full-duplex audio streaming za obe predvajanje in snemanje.S svojo USB 2.0 vmesnik je kompatibilen z USB 1.1, ki zagotavljajo nemoteno povezovanje in enostavno namestitev.

3. Več Vhodnih in Izhodnih Vrat: Featuring tri vhodna vrata (vključno z eno optični vhod), tri izhodna vrata, in en optični izhod vrata, to USB zvočno kartico ponuja številne možnosti povezljivosti.To vam omogoča, da povežete vaš računalnik 5.1 prostorski zvok, sistem zvočnikov, ki uporabljajo bodisi 3,5 mm stereo ali RCA priključki, glede na vaš avdio naprave s specifikacijami proizvajalca.

4. Izboljšano Predvajanje Zvoka: Da bi dosegli 5.1 kanalni izhod preko optičnih vlaken, določenimi pogoji morajo biti izpolnjeni: vir zvoka je treba DTS 5.1 kanal, kot so 3D iger, HD filmov.Igralec nastavitve programske opreme so ključnega pomena, kjer je uporaba Power DVD programske opreme, da izberete "Passthrough" za optični izhod zagotavlja, da je zunanje zvočne kartice samo rezultati optičnega signala brez dekodiranje.V KMP predvajalnika priporočamo njegovo zmogljive funkcije.

5. Idealen za Domače Razvedrilo: To slušalke napajalnik zvočno kartico je kot nalašč za povezovanje računalnika z 5.1 prostorski zvok, sistem zvočnikov za izjemen zabavne izkušnje.Če ga uporabljate za karaoke, preprosto izberite "Stereo Mix" možnost mešalnik nastavitve za vnos.Upoštevajte, da se, ko uporabljate Stereo Mix za mešanje, mikrofon reverb funkcije ne morete uporabljati hkrati.

Specifikacija:

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Vmesnik Tip: USB

Številka modela: USB zvočna Kartica

Tip: Zunanji

Paket velikost: 150.00x100.00x10.00mm/5.91x3.94x0.39inch

Obvestilo: Prosimo, namestite gonilnik zvočne kartice pred uporabo, za prenos gonilnikov povezave je, kot sledi:

https://share.weiyun.com/5djRNhQ

Barvi(opcija): Siva/Srebrna

Material: aluminij zlitine

Dolžina kabla: 11 cm

Vhodni in izhodni vmesniki:

mic v= vhod za mikrofon: priključite mikrofon

linije v= line: MP3 ali drugih avdio vhod na zvočni kartici, za sestavljanje in urejanje v računalniku.

spredaj out= spredaj out: 2-kanalni slušalke ali zvočniki / 4-kanalni zvočniki spredaj

zadaj ven= Zadaj ven: 4 ali več kanalov zvočni vtič v zadnjih zvočnikov.

cen/bas out= center/bas out: 5.1 zvočniški namenski priključek, (Opomba: center in bas so enake 3.5 priključek, lahko določite prednostni vrstni red center ali bas v glavnem nastavitveni vmesnik.Privzeto proizvodnje luknjo, ki je središče proizvodnje, bas v filmu so ogenj prizorov, ki se bo pojavil, ne zvočne kartice nima bas izhod)

SPDIF V= Optični Vhod: Optični Audio Vhod zvočne kartice za sestavljanja in urejanje v računalniku.

SPDIF OUT= Optični Izhod: na Splošno izhod optični ojačevalniki ali dekoder (digital signal).

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x USB zvočna Kartica

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5