Opis

Iščete telefon, nosilec za avto, ki lahko izpolnjujejo vaše različne potrebe?Preizkusite naše sesalni avto nosilec za telefon, s sesalno zaklepanje načrta, ki ohranja vaš telefon varno in stabilno.Lahko prilagodite kota in položaj, da uživajo hands-free navigacija, klici, ali poslušate glasbo.Lahko se prilega večini mobilnih telefonov z ali brez primere.

Opis Izdelka

Ime: Sesalni avto nosilec za telefon

Material: PC+ABS+kovina jekla+silikona

Teža: 290 g

Velikost: 25*8.2*8.2 cm/9.8*3.2*3.2 palčni

Seznam:

1* Sesalni Telefon Holde

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.[ Vsestranski Design ] Z 240 teleskopsko roko in vrtljiv 360 baze, to sesalni avto nosilec za telefon, ki lahko izpolnjujejo vaše različne potrebe in se svobodno nastavita in omogočata optimalne kotov gledanja.

2. [ Nameščena na gladke površine ] S sesalno pokal design, ta telefon, nosilec za avto lahko prilagodi vaše vetrobransko steklo, nadzorna plošča, okno ali katero koli drugo ravno površino.To je enostavno namestiti in odstraniti, ne da bi pustila znamke ali škode na avtu.

3. [ Stabilno in varno pritrditev ] avto nosilec za telefon, ki ima sesalno zaklepanje design, ki lahko držijo za vsako površino, z večkratno uporabo gel blazinicami.To je zelo lepljiv in lahko, da vaš telefon enakomerno med vožnjo.

4. [ Priročno, da delujejo ] Ta sesalni avto nosilec za telefon, lahko držijo telefon na vetrobransko steklo ali armaturno ploščo in ga zavrtite, da vaš želenega kota.To je zanesljiv avto notranje zadeve pripomoček, ki vam pomaga pri navigaciji po, pogovor ali poslušanje glasbe na enostaven način.Deluje z večino pametnih telefonov in GPS naprave.

5. [ Universal design ] Ta sesalni avto nosilec za telefon, ki je večnamensko avto opremo, ki lahko podpira večino mobilnih telefonov.To je polnjenje vrata, ki omogoča uporabo telefona brez skrbi baterije med vožnjo.Je enostavno namestiti in odstraniti, in lahko pod kotom do različnih pozicij za udobno gledanje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5