Opis

PD135W Kabel Polnilnika 6.75 A 20V 2m Kabel Kabel Smart Čip S Lučka za Lenovo Legije Y9000P Y9000K Y7000 R7000

Funkcija:

1. Prevleka Skupno: Prevleka skupno lahko učinkovito preprečevanje prenosa signala napake, ki jih povzročajo oksidacijo in zmanjša oksidacijo.Dvojno stranicami kvadratnih usta z belo obremenitev lučka (polnjenje in obremenitvi nad 1A sveti).

2. Inteligentni Čip Podpora: Vsebuje PD vabo hitro polnjenje čip, inteligentno prilagajanje toka in napetosti za zagotovitev moč, stabilnost.

3. Visoka Kakovost in Trajnost: aluminij zlitine lupine je, odporne na obrabo in brez prask, in ne zbledi po daljši uporabi; Črne tkanine žice z močno natezno trdnost; 2-metrski kabel dolžina zadovoljuje potrebe različnih okoljih.

4. Strojna oprema Stopnja Zaščite: Izboljšuje varnost uporabe, z vgrajenim PTC zaščito, ki lahko učinkovito kontrolo ogrevanje, ki nastajajo v nenormalnih pogojih uporabe in izboljšanje varnosti žice in inteligentne uporabe opreme (polnjenje preko zaključka varstvo je strogo vstavi in anti kurilne temperatura je zaščita, zaščita pred preobremenitvijo).

5. Združljivost: Seznanjene s 135W 20V@6. 5-6. A 75A PD napajanje lahko podpirajo polnjenje za Lenovo Odrešenika serija prenosnih računalnikov, ter je združljiva s Lenovo PD napajanje in prenosnih računalnikov spodaj 135W.

Specifikacija:

Certificiranje: CE

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: PVC+aluminij zlitine shell/pleteni žici

Barva: Črna

Tip-C moški PD Korito (prevare) vhod: 20V

Slim (za Lenovo Kvadratnih Vrata) izhod: največ 135W/ [email protected]

PD različica: 3.0

Uporablja vmesnik: O 11x4.5 mm/0.43x0.17inch

Dolžina: 2 metrov

Teža: 48 g

Združljivost&Varnostni Ukrepi:

Primerna za 135WPD polnilnike, navzdol združljiv z 100W/65W/45WPD polnilniki (zahteva ujemanje z 20V PD polnilnik za polnjenje za Lenovo prenosni računalniki, USB Tip C priključek z vgrajeno inteligentno napetost pretvorbo čip)

Ta izdelek je tok 6.75 A in izhodne napetosti 20V.Primeren je za Lenovo prenosniki z razponom moči od manj kot ali enako 135W.To je treba sodelovati Lenovo Odreřenikove 135W napajanja izhod 6.75 A, medtem ko druge 100W napajalniki lahko samo izhod do 100W

Če je izhodna moč ni dovolj, bo to povzročilo polnilnik sebi izklopite in preprečijo normalno polnjenje

Tehnični kazalniki in ukrepi:

Tip-c vnosa in kvadratni izhodno razmerje: izhodna moč kvadratnih vrat je odvisna od moči PD napajanje.Če ga uporabljate, je potrebno paziti na to, ali je moč PD napajanje lahko izpolnjuje vhodno napajanje naprave

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Kabel Polnilnika

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

Ocene

Nikoli nisem videl izdelka, zaradi dejstva, da je prodajalec blago poslano v tednu, in šele potem, ko sem začel prodajalec v osebne podatke, da vztrajajo na sprašuje, kje je izdelek, zakaj pripravo za odpremo je obešanje in tako naprej, blaga Je bilo dobavljeno na teden, po vrstnem redu. Nisem mogel prejeti osebno (prejeli s sorodniki), zato je težko reči, o kakovosti blaga. Kot posledica dejstva, da pošiljka ni bila takoj in dostavo je 10 dni prepozno, od največjega prijavljeni. Bom kdaj uporabi storitve tej trgovini, jaz ne svetuje drugim. 3 zvezde so se izda samo, ker blago še vedno poslano, čeprav je že nepotrebne

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5