Opis

Bullet Točk:

1. Lahkotno Notranje Čiščenje: Naš car interior cleaner je stabilen formula, ki jih lahko odstranite različne madeže in naj bo vaš avto notranjosti videz novega.Ima visok standard dekontaminacijo učinek, ki je lahko očistite umazanijo, maščobo, prah, in usnje, ne da bi poškodovali površine.

2. Materiali Odlične Kakovosti: Zdravljenje vašega avtomobila za notranje zadeve, da je nežen, na rastlinski osnovi čisto brez skrbi škodljivih snovi ali stranskih učinkov.Prepričani z našo ne-draži formula, ki je varno za vas in okolje.

3. Enostavno upravljanje: Uživajte enostavno čiščenje z naš Avto Interior Cleaner je voda formula brez, da se razpusti in decontaminates umazanijo in madeže.Lahko enostavno uporablja in ga pustite brez potrebe za pranje, s čimer prihranite čas in trud.Plus, da ne poškoduje vaš avto notranjost.

4. Večnamenska Zasnova: Ta avto interior cleaner je stroškovno učinkovita in vsestranska.To je 500 ml, velike zmogljivosti, steklenico.To lahko čisto različne avtomobilske notranjih materialov, kot so usnje, drugih, tkanine in kovine.Prav tako lahko izpolnjujejo različne čiščenje potreb, od odstranjevanje prahu za madeže odstranitev.

5. Široko Uporabljajo: bo vaš dom ali avto notranjost videti dobro vzdrževana z naš avto interior cleaner.Njeno široko uporabo v gospodinjstvu predmete, kot so zofe, preproge in pohištvo zagotavlja mo re udoben življenjski prostor.

Opis:

Očistite svoje avtomobilske notranjosti, kot profesionalec z našo Automotive Interior Cleaner.To enostavno delovati čistilo je posebej oblikovana za odstranjevanje madežev različne iz usnja in drugih Prepričani materialov.Primerna za široko uporabo, brez škodljivih učinkov.

Specifikacija: Ime Izdelka: Car Interior Cleaner

Izdelek teža: 500 g

Velikost izdelka: (pribl.)5*5*15 cm/1.97*1.97*5.91 cm

Seznam:

1*Automotive Interior Cleaner

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5