Opis

Bullet Točk:

1.Visoko Kakovostnega Materiala: Vetrobransko steklo Čiščenje Orodje je izdelano iz kakovostne ABS material in stroj mikrovlaken blazine, poleg tega, Vetrobransko steklo, Orodje za Čiščenje je trajno in praktično.

2.Raztegljivi Ročaj: lepo oblikovano Okno Avtomobila Čistilo Krtačo prihaja z ergonomsko zložljive, raztegljivi in snemljiv ekstra dolgo ročico.

3.Učinkovito Čiščenje: Okno Avtomobila Krtačo z mikrovlaken pad je običajno učinkovito čiščenje krtačo orodje, ki lahko hitro in enostavno čiščenje umazanije in prahu iz auto, okna, stekla, zasloni in ogledala.

4.Enostaven za uporabo: Okno Vetrobransko steklo Čiščenje Orodje, ki je enostavno za uporabo, samo spray malo vode na mikrovlaken mat in obrišite površino, da je treba obrisati čist.

5.Široko Paleto Scenarijev; Okno Avtomobila Čistilo Čopič je dobro za de-megla, prah-odstranitev in dehumidification.In so primerni za avtomobile različnih velikosti, kot so tovornjaki, športna terenska vozila", in RVs.

Opis: 1. Vetrobransko steklo Čiščenje Orodje, ki je namenjen za čiščenje vetrobransko steklo avtomobila, zaradi česar je čista in svetla.

2. Naš brisalec za Vetrobransko steklo Orodje za Čiščenje ni primeren le za avtomobile, ampak razširiti dosega naredi čiščenje tovornjaki in športna terenska vozila.

3. V mikrovlaken pad je mogoče ponovno uporabiti, po čiščenju.

Lastnosti: 1.Ime Izdelka: Vetrobransko Steklo, Orodje Za Čiščenje

2.Izdelek Material: ABS, Mikrovlaken

3.Teža izdelka: 180 g

4.Velikost izdelka: Ročaj: 44*za 15,5 cm/17.32*6.10 v

5.Značilnosti: ročaj je snemljiv za enostavno shranjevanje.

Uvrstitve: 1 * Snemljiv Ročaj

1 * Strgalo

2 * Krpo Kritje

1 * 30 ml Spray

Opombe:

1.Zaradi svetlobne učinke in kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2.Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5