Opis

Baterija Terminal Čiščenje Krtačo Anti Korozijsko Akumulator Post Terminal Čistilo Baterijskih Priključkov Za Pranje Avtomobila, Pranje, Čiščenje

Funkcija:

1. Učinkovito Umazanijo in Odstranitev Korozije: baterija terminal čiščenje krtačo pomaga odpraviti nakopičene umazanije, naplavin, in korozijo s kabli in baterijskih priključkov.To zagotavlja optimalno električne povezave, povečanje zmogljivosti in zanesljivosti.

2. Podaljšana Življenjska doba Baterije: Opremljena z nerjavečih plošč, baterije, ta žična krtača preprečuje korozijo okoli baterije terminals.By zaščita proti koroziji nastane, zajema celotno življenjsko dobo vaše baterije, zmanjšanje potrebujete za pogoste zamenjave.

3. Širok Spekter uporabe: Primeren za RVs, tovornjake, prikolice, polprikolice, avtomobilov in čolnov, to akumulator post terminal cleaner je vsestranski orodje, ki se lahko uporabljajo v različne nastavitve.To je pomemben dodatek za vzdrževanje električnih sistemov različnih vozil in plovil.

4. Trpežne Jeklene Ščetine: umazanija korozijo krtačo ščetin, ki so narejene iz trpežne jeklene žice, ki zagotavljajo učinkovito in dolgotrajno delovanje.Ti trmast ščetine zagotavljajo odlično čistilno moč, učinkovito odstranjevanje težka vloge in ostanki iz baterijskih priključkov.

5. Kompakten in Prenosen: S njena kompaktna velikost, ta avto podrobno čopič je enostaven za prevoz in shranjevanje.Svoj prenosni design vam omogoča, da ohranijo svoj baterijskih priključkov priročno, tudi ko potujete ali on-the-go.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Postavka Vrsta: Gobice, Krpe & Ščetke

Material Tip: Jeklo

Posebnosti: Proti koroziji

Velikost Izdelka: 79.00x40.00x40.00mm/3.11x1.57x1.57 palca

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Baterija Terminal Ščetka za Čiščenje

[relateproductdetail/]

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5