Opis

Opis:

Vetrobransko steklo razpoka popravilo je učinkovito, kar lahko pomaga zmanjšati videz, da bi dosegli boljše popravila učinke, izdelani z razdelilno glavo, dodatno popravila tekočina, lahko proizvajajo močan pritisk.Vetrobransko steklo Kompleti za Popravilo hitro in učinkovito popravilo majhne razpoke in čipov v samo 20-30 minut.To preprečuje poškodbe na širjenje in obnavlja vetrobransko steklo, kot novo članico.Vzdrževanje dolgoročno vzdrževanje rezultatov.

Specifikacija:

Ime: Vetrobransko Steklo Razpoka Popravilo Kit

Rešitev popravila zmogljivost: 3ml

Funkcija: Popravilo bulls-eye, half-moon razpoke , spider web, star škodo, in nekaj kombinacija odmori

Opomba: zrak ni izčrpana, vdor ni idealna, ne trdnih vnaprej, lahko se obrnete na tehnično vodenje kadarkoli!Ko ozdravimo ga ni mogoče popraviti še enkrat

Seznam vsebine:

1* Popravilo tekočine

1* Puller

1*strgalo

1*Strip pozdraviti film

Opomba:

1.Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2.Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Praktično Orodje】Vetrobransko steklo Popravila Smolo, ki vam lahko pomaga zmanjšati videz, da bi dosegli boljše popravila učinke, izdelani z razdelilno glavo, dodatno popravila liuid, lahko proizvajajo močan pritisk.

2.【Shrani Stroškov】 Vetrobransko steklo Popravilo Kit je vakuum, funkcija za hitro odstranjevanje zraka iz crack, lahko dosežejo boljše popravila učinek, obnavlja vetrobransko v bližini nove članice, prihranite čas in denar.

3.【Področje Uporabe】Stekla, Popravilo Tekočine je posebej razvit za večino vrst zunanje steklo, in je dobro za majhne žetonov, bull 's eye, pajčevine, zvezde, half-moon crescents, razpoke do 12"/30 cm krog škodo in Krožno škodo, ki ne presega 1 cm v premeru.

4.【Priročno za Uporabo】Prvič, Čisto in suho vetrobransko steklo, steklene površine in nato stisnite smole v razpoke; Drugič dal na sušen, film , potem pa hitro posuši in strdi pod UV svetlobo 5-10 min.Končno strganje off preostali smolo z Rezilom.

5.【Preprečevanje širjenja razpoke】Avto Stekla, Popravilo Kit lahko zmanjša videz čipi in razpoke in jih preprečiti širjenje.Napredno smolo oblikovanje za več popravila.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5