Opis

Opis:

Avtomobilske prevleke agent sprejme nanotehnologije in tehnološki formule.Varne in okoljsko nano-materialov in edinstveno molekularne lastnosti dal avto barve močan globoko iskrico učinek.

Značilnosti:

1. Preprosto v Dveh korakih Uporabe: uporabe avtomobila premaz agent le treba poškropiti na površinah avtomobila, in nato brušena enakomerno, ki so dva koraka, ki se lahko konča.

2. Self-čiščenje in Hydrophobicity: Ker madeži se enostavno držati, da barva površine, avto prevleke agent lahko izboljša samo-čiščenje in hydrophobicity barve površine.

3. Trajen Zaščitni Premaz: Auto Premazi zaščititi videz vašega avtomobila, tvorijo visoko zmogljivih premazom, ki ohranja svoj avto, kot svetle, kot nov.

Specifikacije:

Velikost: o 13*4*4 cm\5.11*1.57*1.57 v

Teža: okoli 130 g

Seznam Vsebine:

Avtomobilske Prevleke Agent*1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Edinstven Molekularne Lastnosti: avto prevleke agent sprejme varno in okoljske nano-materiali, ki so edinstvene molekularne lastnosti.Svoje tehnološke formule dal avto barve močan globoko iskrico učinek.

2.Uporaba: Preprosto spray in krtačo na gladko avto zunanjost.Visoko temperaturna obstojnost avto prevleke agent lahko učinkovito upreti oksidativno obarvanje, ki jih povzroča visoka temperatura po sliki.

3.Self-čiščenje in Hydrophobicity: Ker madeži se enostavno držati, da barva površine, avto prevleke agent lahko izboljša samo-čiščenje in hydrophobicity barve površine.

4.Kot Svetlo Kot Nov: Auto Premazi zaščititi videz vašega avtomobila, in da vaš avto kot svetle, kot nov.Zmanjšuje ali preprečuje praske zaradi zunanje sile in zmanjšuje škode barve.

5.Skrb za stranke: želimo, da imate veliko izkušenj to mogoče, o Avto Prevleke.Če boste našli vse vprašanjih kakovosti, se lahko obrnete na nas in mi bomo poskrbeli različnih rešitev za vas lahko izbirate.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5