Opis

Bullet Točk:

1. Odlično Darilo za Ljubitelje Avtomobilov: Če ste iskali za Božič, Novo Leto ali Rojstni dan darilo za vaš avto-ljubeč prijatelji ali družino, poglej ne dlje kot ta avto prevleke spray.To bo svoje avtomobile zasijala kot nova, in jih zaščititi pred praskami in madežev.

2. Učinkovito Avto Vosek poljski Spray: To strokovno premaz spray ohranja vaš avto sijoča in čista, hkrati pa učinkovito ščiti svoje barve iz praske in madeže.

3. Prihranek časa: Keramični Avto Prevleke Spray je zelo preprost za uporabo, lahko odstranite umazanijo, umazanija, iztrebki ptic, blato, prah, maščobe in trdovratnih madežev, čudovito za prihranek časa in denarja.

4. Enostavno Čiščenje: Ta avto prevleke spray je priročen in učinkovit način za zaščito vašega avtomobila barve.Samo spray je in jo obrišite, da odstranite umazanijo in nesnago, brez uporabe vode.Prihranili boste čas in denar, medtem ko vodenje vaš avto sijoča in čista.

5. Široko Uporabo: Ta avto prevleke spray lahko uporablja tudi za motorna kolesa, čolni, avtomobilska in, kar je vsestranski in priročen izdelek za vaše vozilo potrebuje čiščenje.

Opis:

Avtomobilske prevleke spray je veliko darilo za vsak avto ljubimec rojstni dan.To pomaga vzdrževati vaš avto čist in bleščeč, je zaščita pred prahom, umazanijo, in onesnaževal.Deluje tudi na čolne in druga vozila.Z avto prevleke spray, lahko prihranite čas in denar na avto opere in uživajo gladko in sijajno površino.

Specifikacija:

1. Ime: Avtomobilske Prevleke Spray

2. Ključne besede: avtomobilske prevleke agent; nanospray za avtomobilske prevleke

3. Zmogljivost: 120ml

4. Bruto teža: 147 g

Seznam Vsebine:

Avtomobilske Prevleke Spray 120ML*1

Avto Obrišite Goba*1

Avto Čiščenje Brisačo*1

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5